Ghost Team One kan nok bedst beskrives som en blanding af Paranormal Activity: The Marked Ones og American Pie.

Der er ikke meget decideret horror over Ghost Team One, da der er fokus på “comedy”-elementet af denne horror-comedy-nichefilm. Men det betyder absolut ikke, at du kan se den uden at få et par gedigne chok.

Samtidig bliver den ikke super plat i stil med de egentlige spoof-film, der blot laver satire-varianter af kendte horrorscener og elementer, såsom fx Scary Movie.

Egentlig kan Ghost Team One nok bedst beskrives som en blanding af Paranormal Activity: The Marked Ones og American Pie. Og det ikoniske ved netop American Pie var jo egentligt, at den gerne tog lige et skridt videre, end hvad der var politisk korrekt – og på den måde faktisk var mere europæisk end amerikansk i sin humor.

Det samme er absolut gældende her, hvor det hele også er forfriskende uhøjtideligt, og alle skuespillerne leverer lige præcis den rette blanding af komedie og dramatisk timing.

Det tre hovedroller leverer alle solide præstationer, men alligevel er det også en fornøjelse hver gang, den underlige roommate Chuck (Tony Cavelero) kommer på skærmen eller den altid tilstedeværende Becky (Meghan Falcone). Begge har da også – ikke overraskende – fuld gang i karrieren og et hav af både TV og filmprojekter i gang.

Filmen er skrevet af Arthur Pielli (dette er hans spillefilmsdebut) og Andrew Knauer, der debuterede med Schwarzenegger-filmen The Last Stand. Det er altså to relativt nye manuskriptforfattere, hvilket kun lover godt for deres fremtid.

Fakta

DVD-premiere: 08-01-2014
Genre: Horror, Komedie
Instruktør: Ben Peyser, Scott Rutherford
Medvirkende: J.R. Villarreal, Carlos Santos, James Babson, Tony Cavalero, Meghan Falcone, Craig Stott, Damien Amey m.fl.

Resumé
De to bofæller Sergio og Brad lever det vilde liv med sprut og damer, men til en af festerne opdager de, at det spøger i deres hus. For at imponere den sexede spøgelsesjæger Fernanda går de sammen med hende på spøgelsesjagt og sætter kameraer op i huset. Huset viser sig at være et tidligere bordel, hvor liget af den myrdede bordelmutter Lady Azalea aldrig er blevet fundet. Det er hende der spøger – og hun er ret interesseret i de to drenge!

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.