Det var jo uundgåeligt – produktionen af Annabelle 2 er nu igangsat.

Det er netop kommet frem, at manuskriptforfatteren til Annabelle er gået i gang med at skrive en fortsættelse.

Annabelle var en spin-off til The Conjuring med den danske titel Nattens dæmoner, og handlede om dukken Annabelle, inden den lander hos sine uheldige nye ejere i The Conjuring.

Annabelle 2 produceres igen af James Wan, men den instrueres denne gang af svenske David F. Sandberg, der også lavede Lights Out.

Filmen får premiere til august 2017.

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.