Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i løbet af marts 2019.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i marts 2019 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i marts 2019, og titlerne kan blive forsinket.

Paranormal efterforskning (2018)

Premiere 1. marts 2019
Da en ung mand bliver besat efter at have været med til at bruge et ouija-bræt, undersøger en spøgelsesjæger den onde ånd, der har taget ophold i ham.

Læs vores anmeldelse af Paranormal efterforskning >

En fars hævn (2018)

Premiere 1. marts 2019
Da hans søn bliver brutalt overfaldet uden for en natklub, tager kirurgen Dr. Jiménez loven i sine egne hænder for at hævne sig på gerningsmændene.

It Comes at Night (2017)

Premiere 1. marts 2019
Mens det skrækindjagende lurer lige udenfor hans isolerede hjem, står en overbeskyttende far over for en svær beslutning, da en anden familie beder om hjælp.

Læs vores anmeldelse af It Comes at Night >

The Purge (2013)

Premiere 1. marts 2019
I et fremtidigt USA, hærget af kriminalitet og overfyldte fængsler, har regeringen indført en årlig dag, hvor man i 12 timer kan begå en hvilken som helst forbrydelse, selv mord. Man kan ikke ringe efter politiet eller få hjælp på hospitalet. En nat hvor befolkningen styrer sig selv uden at blive straffet.

Læs vores anmeldelse af The Purge >

The Order – Sæson 1

Premiere 7. marts 2019
College-eleven Jack Morton bliver medlem af et hemmeligt selskab og bliver indblandet i en mørk underverden, hvor varulve kæmper mod sort magi.

Læs vores anmeldelse af The Order >

Immortals – Sæson 1

Premiere 8. marts 2019
Mia er et menneske, der er blevet vampyr, og hun er opsat på at få hævn over den skruppelløse vampyrleder Dmitry, som leder efter en genstand, der gør ejeren udødelig.

Læs vores anmeldelse af Immortals >

LOVE, DEATH + ROBOTS (2019)

Premiere 15. marts 2019
En animeret antologiserie præsenteret af Tim Miller og David Fincher.

Læs vores anmeldelse >

CUBE (1997)

Premiere 15. marts 2019
Seks tilfældige mennesker befinder sig pludselig i et surrealistisk fængsel, en tilsyneladende endeløs labyrint af aflåste terningformede værelser med dræbende fælder.

Madeleine McCann-sagen (2019)

Premiere 15. marts 2019
Et pars sorg over deres datters forsvinden forværres af en mediestorm og af en kriminalassistents misforståede overbevisning om, at de selv spillede en rolle.

Læs vores engelske anmeldelse >

Fatamorgana (2018)

Premiere 22. marts 2019
En rumtidskontinuerlig fejl giver Vera mulighed for at redde en drengs liv 25 år tidligere, men det resulterer i tabet af hendes datter, som hun må kæmpe for at få tilbage.

Læs vores anmeldelse af Fatamorgana

Hannibal (2001)

Premiere 26. marts 2019
I denne fortsættelse til Ondskabens øjne forsøger Hannibal Lecters eneste overlevende offer at lokke ham frem fra sit skjulested.

Santa Clarita Diet – Sæson 3

Premiere 29. marts 2019
Santa Clarita Diet er tilbage med sæson 3! Sheila søger efter meningen med det hele, Joel undersøger et hemmeligt samfund, og Abby kæmper med sine følelser for Eric. Livet og ikke-døden kan være så stressende.

Læs vores engelske anmeldelse af Santa Clarita Diet sæson 3 >

Osmosis – Sæson 1

Premiere 29. marts 2019
Paris i en nær fremtid. En datingapp finder partnere til singler ved hjælp af data fra deres hjerner, men det er ikke uden omkostninger at afkode ægte kærlighed.

Læs vores anmeldelse af Osmosis >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg