Run Sweetheart Run er en ny horror-thriller fra Blumhouse med blandt andre Pilou Asbæk på rollelisten. Læs mere om den kommende gyserfilm lige her.

Run Sweetheart Run er en ny gyserfilm fra Blumhouse, som i den grad har sat sig på gysergenren med stor succes. Blumhouse står bag mange af de seneste års gyser-successer såsom Get Out, Halloween (2018), The Purge, Sinister og mange flere.

Blumhouse konceptet (med ejer og grundlægger Jason Blum ved roret) var oprindeligt, at man kan lave en solid produktion for max 5 millioner dollars. Hvis man fokuserede på den gode historie og tog chance med nyere kræfter, skulle det nok gå. Og dét må man sige, det gjorde!

Med så (relativt) lavt et budget var det nærmest umuligt at tabe penge på filmene. Der blev da også hurtigt lagt mærke til, at Blumhouse filmene tjente markant flere penge end film med budgetter, der var mindst ti gange højere.

Hvis man ser på listen over Blumhouse Productions (åbner på ny fane), er det faktisk kun sequels, der får et budget over de 5 millioner dollars. Indtægterne ligger til gengæld i den ret høje ende!

Den kommende gyserfilm Run Sweetheart Run

Vi kender ikke til budgettet for den kommende Blumhouse gyserfilm Run Sweetheart Run. Til gengæld ved vi, at den har Ella Balinska – der er en af de kommende Charlie’s Angels – i hovedrollen.

Vi ved også, hvad plottet for Run Sweetheart Run er. Filmen handler om en kvinde, der tager på en blind date, men ender med at blive jagtet til fods gennem Los Angeles af hendes psykotiske date.

Ja, så simpelt kan det jo sagtens være, uden det på nogen måde lyder kedeligt.

Pilou Asbæk medvirker

Udover Ella Balinska medvirker vores egen Pilou Asbæk også. Han var for nylig en fantastisk skurk i den vilde – og totalt oversete – Overlord. Tag lige og se dem, hvis du vil se en dejlig grotesk nazi-zombie kombi!

Hvem, han spiller i Run Sweetheart Run, vides endnu ikke. Men mon ikke han nok skal gøre sig bemærket uanset hvilket type karakter, han kommer til at spille.

Derudover får vi også Clark Gregg (The Avengers), Aml Ameen (The Maze Runner), Dayo Okeniyi (Shades of Blue), Betsy Brandt (Breaking Bad) og Shohreh Aghdashloo (Star Trek Beyond) med i filmen.

Shana Feste (Endless Love) både skriver og instruerer filmen, der så småt har startet optagelserne. Hendes seneste film havde gyser-favoritten Vera Farmiga fra The Conjuring i hovedrollen.

Vi har endnu ikke en premieredato til Run Sweetheart Run, men den kommer nok i løbet af et års tid.