Der er nu kommet endnu en trailer til ‘Rise of the Planet of the Apes’, som gør, at vi nu glæder os endnu mere til at se filmen til sommer.

‘Rise of the Planet of the Apes’ fortæller forhistorien til ‘Planet of the Apes’, så vi får at se, hvordan det hele startede, før abernes overtagelse af magten i sidste ende.

Filmens stjerner tæller bl.a. James Franco, Tom Felton, Freida Pinto, Andy Serkis, Brian Cox, John Lithgow m.fl., og den er instrueret af Rupert Wyatt, som er relativt ukendt for den menige befolkning.

Det der virkelig slår igennem i traileren er CGI effekten, der er brugt ved aberne – det er samme metode, som der blev brugt til ‘Avatar’. Jeg tror vist godt, vi kan fastslå, at der ikke er nogle rædselsfulde gummi-masker i denne film!

‘Rise of the Planet of the Apes’ – med den danske titel ‘Abernes Planet: Oprindelsen’ – har premiere herhjemme 4. august.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.