Nick Burkhardt er en drabsbetjent fra PortlandOregon med en mærkelig hemmelighed: Han er efterkommer af en elitegruppe af jægere, der har til opgave at stoppe spredningen af ​​overnaturlige væsner i verden. The Brothers Grimm skrev eventyr, som børn har elsket i generationer, men tænk hvis deres skurke var virkelige,og Nick var den eneste, der kunne stoppe dem. Eventyr er ikke bare historier de er advarsler.

De medvirkende er bl.a. David Giuntoli (Nick Burkhardt), Russell Hornsby (Hank Griffin), Bitsie Tulloch (Juliette Silverton), Silas Weir Mitchell (Monroe), Sasha Roiz (Captain Renard) mfl. En sjov ting er, at serien er produceret af bl.a. Sean Hayes (Jack fra Will & Grace), som man ellers må sige kun er kendt for sit komiske talent.

Sæson 1 af Horror/Drama/Fantasy-serien ‘Grimm’ starter på TV3+ den 16. januar 2012 kl. 22.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.