Hannibal

Vores egen Mads Mikkelsen er i fuld gang med indspilningerne til den kommende tv-serie ‘Hannibal’, som handler om Hannibal Lector. NBC viser den højst sandsynligt til foråret i USA, og danske Kanal 5 har allerede for længe siden reklameret med, at de følger trop og ligeledes vil vise den til foråret herhjemme.

OPDATERET: Serien får premiere på Kanal 5 i løbet af april.

Foruden Mads Mikkelsen i hovedrollen, er garvede skuespillere som fx Laurence Fishburne (The Matrix), Gillian Anderson (X-Files) og Hugh Dancy (Martha Marcy May Marlene) også med i ‘Hannibal’.

The Following

‘The Following’ er en blodig thriller tv-serie, skrevet af Kevin Williamson (Scream-serien, ‘I ‘Know What You Did Last Summer’), der omhandler en seriemorder og hans “kult” af seriemordere samt det hold af agenter, der prøver at standse dem. I hovedrollen som den ellers pensionerede FBI-agent Ryan Hardy, har vi Kevin Bacon (Death Sentence, Stir of Echoes). Den ledende seriemorder Joe Carroll, spilles af James Purefoy (Resident Evil).

Serien er netop lige startet op i USA og har fået stor ros. TV 2 har sikret sig rettighederne, men har ikke sat nogen premieredato. Det er ikke helt lovende, eftersom vi fx. stadig afventer en premiere på den længe ventede ‘American Horror Story’, som de også har rettighederne til.

 

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.