Antologi-serien Into the Dark kommer eksklusivt på Viaplay i juli 2019. Læs mere om horrorserien her.

Into the Dark er en antologi-horrorserie, hvor hvert afsnit er inspireret af en mærkedag. Den fik premiere i USA i oktober 2018 og er stadig i gang med at blive vist på Hulu i USA. Nu kommer serien så til Danmark, hvor Viaplay har fået eksklusive rettigheder.

Antologiserien består af 12 afsnit, der alle har spillefilms-længde:

Kendte ansigter

Der er en række kendte ansigter med i de forskellige afsnit – vi kan blandt andre nævne Barbara Crampton, Dermot Mulroney, Suki Waterhouse, Shawn Ashmore, Samantha Mathis og Robyn Lively.

Into the Dark får premiere på Viaplay den 26. juli 2019.

Du kan se en trailer nedenfor til det første afsnit, der hedder THE BODY.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.