Bloody Disgusting har lige smidt lidt af en nyhed på bordet – de har fundet ud af, at Martyrs genindspilningen allerede ER filmet!

Hovedrollerne spilles af Bailey Noble (Adilyn Bellefleur i True Blood) og Troian Bellisario (en af hovedrollerne i Pretty Little Liars). Derudover er Kate Burton (Stay, Big Trouble in Little China) og Blake Robbins (Rubber) med.

Mark L. Smith (Vacancy, The Hole, The Revenant) har skrevet manuskriptet, der instrueres af brødrene Kevin Goetz & Michael Goetz (Scenic Route).

martyrs cast

Bailey Noble og Troian Bellisario

Plottet er følgende:

Den 10-årige Lucie, flygter fra et sted, hvor hun har været indespæret. Hun er dybt traumatiseret og plages af slemme mareridt på det børnehjem, hun ender på. Hun får dog en god ven i den jævnaldrende Anna, der passer på hende. Over et årti senere – og stadig dybt påvirket af sin fortid – finder Lucy frem til de folk, der holdt hende fanget og torturerede hende som lille pige. Men er det de rigtige folk, hun nu vil hævne sig på…

Vi afventer stadig en premieredato.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.