Vi har fået et super tip fra en af vores læsere om en film, der er gået vores næse forbi. Den er ikke umiddelbart defineret som horror, men traileren ser dog ud til at have masser lækkerier til vores horror-hjerter.

Der er tale om den kommende film ‘The Fourth Kind’ med Milla Jovovich i den bærende hovedrolle. Film er baseret på virkelige hændelser og optagelser, som umiddelbart kan sammenlignes med Blair Witch, men hvor det handler om rumvæsener og ikke hekse – og desuden er der et gedigent budget bag denne film. Titlen henviser til de forskellige måder, hvorpå man kan have såkaldte “close encounters” med væsener, der ikke stammer fra jorden. Steven Spielberg har allerede lavet en film, der er gået over i historien som en ægte klassiker, der handlede om nærkontakt af tredie grad (Close Encounters of the Third Kind – USA, 1977), mens denne film altså omhandler den fjerde og mest skræmmende slags.

‘The Fourth Kind’ har først premiere i USA d. 6. november 2009, men traileren er altså nu ude og vækker en hel del opsigt i både sci-fi og horror verdenen.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.