DIRTY JOHN Sæson 2 “Betty Broderick” begynder nu på Netflix. Det er en ny true crime sag, der bliver fortalt over otte afsnit. Vi er derfor også ude i et helt nyt hold skuespillere. Igen er det en vild og intens historie med et helt fantastisk cast, så man bliver straks hooked. Læs vores Dirty John sæson 2 anmeldelse her!

DIRTY JOHN Sæson 2 hedder “Betty Broderick” og begynder nu på Netflix. Sæsonen er opkaldt efter hovedpersonen, præcis ligesom serien er opkaldt efter hovedpersonen fra sæson 1. Når du skal i gang med sæson 2, vil der derfor stå “Betty Broderick” og ikke “Sæson 2” i oversigten på Netflix.

Vi er derfor også ude i et helt nyt hold skuespillere, mens Connie Britton (der spillede hovedrollen i sæson 1) stadig er producer på serien. Bare rolig, det nye cast er mindst lige så godt som i første sæson. Amanda Peet spiller rollen som Betty og er fuldstændig fantastisk!

Læs videre på vores vores Dirty John sæson 2 anmeldelse herunder.

En stærk true crime antologi-serie

At hver sæson får sin helt egen sag og rollebesætning er præcis samme koncept som med The Sinner, hvor hver sæson også har fået navn efter hovedpersonen. Sæsonerne i Dirty John er derfor også helt uafhængige af hinanden. Vi kender efterhånden denne “opskrift” fra mange genre-serier, hvor de bedst kendte nok er American Horror Story og True Detective.

Med denne sæson er vi ude i en ny true crime sag, hvor hovedpersonen er Betty Broderick, som spilles helt uovertruffent af Amanda Peet. Hun behøver nærmest ikke sige noget for at formidle et væld af følelser. Efter afsnit 1 er man i tvivl om, hvordan det hele hænger sammen.

Har du set sæson 1 af Dirty John, vil du vide, at vi skal bruge de resterende afsnit på at finde ridserne i lakken og komme et lag dybere. Efter afsnit 2 forstår man langt bedre, hvordan Betty er kommet så langt ud, og hvorfor hun handler, som hun gør. Både hendes eks-mand og hendes forældre spiller en stor rolle i dette!

Amanda Peet er et ansigt, de fleste nok har set før. Hun har efterhånden haft en lang og produktiv karriere, så du har sikkert set hende i film som 2012 (2009) eller Identity (2003). Derudover har hun også tidligere være med i mange tv-serier. Herunder Jack og Jill (1999-2001), Studio 60 on the Sunset Strip  (2006-2007) og i nyere tid også HBO-serien Togetherness.

Dirty John: Sæson 2 – Netflix anmeldelse

Se Dirty John “Betty Broderick” (sæson 2) på Netflix!

Hovedpersonen Betty Broderick er en virkelig person, da sagen er taget fra den virkelige verden. Præcis ligesom sæson 1, hvor der også findes en dokumentar, hvor man kan se de virkelige personer. I Sæson 2 af Dirty John er det som sagt Amanda Peet, der spiller sæsonens titelrolle, mens hendes mand spilles af Christian Slater, der så absolut også er velspillende. Hun er bare mere interessant at følge!

Vi ser også Betty (Amanda Peet) og Dan (Christian Slater) som helt unge, og her spilles de af henholdsvis Tiera Skovbye og Chris Mason. Begge skuespillere er ekstremt gode til at imitere førnævnte hovedrolleindehavere, så det fungerer helt uhyggeligt godt. Og ja, som navnet indikerer, så har Tiera Skovbye skandinaviske aner, selvom hun altså er født i Canada.

Helt generelt er der rigtig mange skønne skuespillere med her i sæson 2, og man kommer lynhurtigt ind i historien. Hvis du var fan af første sæson, kan vi derfor varmt anbefale, at du også kaster dig over sæson 2.

Bemærk, først blev der kun frigivet de to første afsnit af den nye sæson på premieredagen (14. august 2020). Men efter et par timer kom resten af sæson 2.

Dirty John Sæson 2 “Betty Broderick” har premiere på Netflix den 14. august 2020.

FAKTA

Premiere: 14. august 2020 på Netflix
Medvirkende: Christian Slater, Amanda Peet, Rachel Keller, Michael Rispoli

Plot

Det ender med mord, da den velhavende kendis Betty Broderick når kogepunktet under en bitter skilsmisse fra sin utro mand. Baseret på den berygtede forbrydelse.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.