LYKKEBUGTEN sæson 2 fortsætter på Viaplay lige dér, hvor sæson 1 slap. Det bør derfor være guf for fans af serien, da den nye sæson reelt er mere af det samme. Desværre stadig med alt for lidt krimi. Læs vores Lykkebugten sæson 2 anmeldelse her!

LYKKEBUGTEN sæson 2 begynder nu på Viaplay. Efter noget af en cliffhanger (eller overraskelse) i sidste afsnit af sæson 1, er det oplagt, at sæson skal fortsætte umiddelbart efter sæson 1. Var du fan af sæson 1, så bør sæson 2 derfor også fungere for dig.

Herfra ville vi bare virkelig ønske, at krimi-delen fyldte meget mere. Når der er scener, hvor krimi-plottet er i fokus, så fungerer serien nemlig rigtig godt. Selve plottet har trods alt et seriemorder-mysterie som omdrejningspunkt.

Læs videre på vores Lykkebugten sæson 2 anmeldelse herunder, og find de nye afsnit på Viaplay, efterhånden som de frigives.

Svensk sæbeopera med et skvæt krimi

Viaplay-serien er skabt af Sveriges krimi-dronning, Camilla Läckberg, og derfor var forventningerne fra krimifans nok ret høje. Det er dog stadig bare alt for få scener i hvert afsnit, der rent faktisk kan siges at være i krimi-genren. Desværre.

Læs også: Vores sæson 1 anmeldelse af Lykkebugten her >

Sæson 2 er altså mere af det samme og dermed også alt for lidt krimi på bekostning af rigtig mange dramatiske subplots. Der går simpelthen personfnidder i den, og dét er klassisk sæbeopera. Noget, Camilla Läckberg selv har ønsket at levere med denne serie.

Det må man sige er lykkedes, men det er i dén grad på bekostning af både krimi og seriemorderjagten.

Nu skal vi jo ikke spoile handlingen her, men en hel del af de spørgsmål, der stod tilbage efter sæson 1, vil hurtigt blive besvaret i denne nye sæson. Til gengæld vil der naturligvis også komme en række nye spørgsmål på banen, og på den måde er der stadig masser af mysterier at gå i krig med.

Lykkebugten: Sæson 2 – Viaplay anmeldelse

Se Lykkebugten sæson 2 på Viaplay

Der er otte nye afsnit i sæson 2 af Lykkebugten på Viaplay. Det betyder helt naturligt også, at der stadig er meget, der skal afsløres og fortælles. Hvis bare vi kunne komme tættere på krimi- og thriller-genrerne, ville jeg helt sikkert kunne blive ret glad for denne serie.

Som den står nu, så er det bare ikke det store sus. Tværtimod.

Til gengæld kommer der allerede i afsnit 1 af sæson 2, et par overraskende afsløringer ind fra siden. Om det så er “spil for galleriet” (eller såkaldte falske spor), må tiden vise. Afsnittene har fortsat en tendens til at slutte med et twist eller en form for cliffhanger, og det er jo guld værd, når man skal holde seerne til ilden.

Sæson 2 af Lykkebugten har premiere på Viaplay den 19. januar og består af 8 episoder.

Plot

I sæson 2 af LYKKEBUGTEN kæmper politibetjenten Johanna fortsat med mordefterforskningen sammen med sine kollegaer, men sagen tager konstant nye og uventede drejninger. Da veninden Madeline, som alle tror har været død i 18 år, pludselig vender tilbage, kompliceres sagen yderligere. Derudover sættes Johannas forhold til barndomskæresten Danne på prøve, da han står og skal vælge mellem hende og sin kone Pernille. Men hvem vælger han? Eller hvem vælger han fra? Og det største spørgsmål af alle: Hvem er seriemoderen i Lykkebugten?

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.