Susanne Bier har haft stor succes som instruktør i udlandet, og nu har hun fået tjansen om at lave den post-apokalyptiske thriller Bird Box for Netflix med Sandra Bullock i hovedrollen.

Bird Box er baseret på bogen af samme navn fra 2014, der er skrevet af Josh Malerman.

Historien foregår i en nær fremtid, hvor en mor (Bullock) og hendes to unge børn er blandt en lille gruppe overlevende, efter en mystisk ikke-jordisk magt har drevet verden ud i en dødelig voldsrus. Familien må nu ud på en skræmmende rejse på 30 km i en robåd, hvor de har bind for øjnene og noget følger efter dem.

Manuskriptet skrives af Eric Heisserer, der også skrev den fremragende Arrival.

Bird Box får premiere på Netflix den 21. december 2018.

Læs også: Vores anmeldelse af Bird Box her >

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg