MARIANNE sæson 2 bliver desværre ikke en realitet. Det har Netflix netop besluttet på trods af gode anmeldelser. Læs mere om den anbefalesværdige, franske horrorserie, der skulle have haft 3 sæsoner.

Netflix-horrorserien Marianne får ikke en sæson 2.

Den triste nyhed kommer direkte fra seriens skaber Samuel Bodin, der skriver følgende på sin Instagram-profil:

Netflix-horrorserien MARIANNE får ikke en sæson 2

Planer om 3 sæsoner af Marianne

Sæson 1 af Marianne sluttede ret åbent, så der var bestemt lagt op til en sæson 2.

Læs også: Vores anmeldelse af Marianne sæson 1 >

Hovedrolleindehaveren Victoire Du Bois var også meldt klar til at fortsætte. Faktisk var det oprindeligt planen, at serien skulle have fortsat i hele 3 sæsoner.

Det har Samuel Bodin tidligere meldt ud i en podcast. Men nu slutter Netflix-horrorserien altså efter blot én sæson.

Det er virkelig dårlige nyheder, da Marianne efter vores mening er én af de mest uhyggelige serier, Netflix har lavet.

Udover Marianne er den franske sci-fi serie Osmosis heller ikke blevet fornyet.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg