Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix september 2019.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af september 2019 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i september 2019, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Mary Shelley (2017)

Premiere på Netflix den 1. september 2019
Mary Wollstonecraft Godwin var kun 16, da hun fulgte efter en dreng og forvandlede sig til Mary Shelley, den sårbare men også barske feminist, som skrev Frankenstein.

The Matrix (1999)

Premiere på Netflix den 1. september 2019
Forestil dig, at den virkelige verden slet ikke er virkelig, men en gigantisk computer-generet drøm!

The Matrix Reloaded (2003)

Premiere på Netflix den 1. september 2019
250.000 maskiner er ved at bore sig gennem jorden ind til Zion og inden 72 timer når de byen og vil udslette befolkningen.

The Matrix Revolutions (2003)

Premiere på Netflix den 1. september 2019
I den tredje Matrix-film står Zions beboere overfor den endelige og afgørende kamp mod maskinerne. Sentinellerne nærmer sig Zion, og truslen om udslettelsen af menneskeheden bliver stadig mere nærværende.

The Bletchley Circle: San Francisco – Sæson 1

Premiere på Netflix den 8. september 2019
To højt kvalificerede kryptografer fra Storbritanien slår sig sammen med to amerikanske modparter, og sammen efterforsker de en række mord ved at bryde koder.

The I-Land – Sæson 1

Premiere på Netflix den 12. september 2019
En gruppe fremmede har fået slettet deres hukommelse og er blevet placeret sammen. Nu må de kæmpe for at overleve de barske realiteter og den ø, der holder dem fanget.

Læs vores engelske anmeldelse af The I-Land > 

Marianne – Sæson 1

Premiere på Netflix den 13. september 2019
En forfatter opdager, at hendes skrækhistorier bliver til virkelighed. Derfor tager hun til sin hjemby for at møde fortidens dæmoner, der inspirerer hende til at skrive.

Læs vores anmeldelse af Marianne >

Unbelievable (miniserie)

Premiere på Netflix den 13. september 2019
En teenager anmelder en voldtægt, men trækker så anmeldelsen tilbage. To kvindelige betjente forfølger beviser, der kan afdække sandheden. Baseret på en sand historie.

Læs vores engelske anmeldelse af Unbelievable >

Terminator Genisys (2015)

Premiere på Netflix den 15. september 2019
Tredive år efter dommedag sender John Connor en ven tilbage for at redde sin mor og stoppe krisen. Han ved bare ikke, at tingene har ændret sig.

Scream (1996)

Premiere på Netflix den 15. september 2019
Der er gået et år siden hendes mors brutale mord, og nu forfølges en high school-pige og hendes venner af en seriemorder, som er besat af gyserfilm.

Criminal: UK, Germany, France, Spain: Sæson 1

Premiere på Netflix den 20. september 2019
12 unikke krimihistorier, 4 lande, én chance for at afdække sandheden.

Læs vores anmeldelse af Criminal >

Glitch – Sæson 3

Premiere på Netflix den 25. september 2019
En politibetjent og en læge står over for et følelsesladet mysterium, da syv lokale indbyggere på uforklarlig vis vender tilbage fra de døde.

Læs vores engelske anmeldelse af Glitch sæson 3 >

In the Shadow of the Moon (2019)

Premiere på Netflix den 27. september 2019
I 1988 begynder politibetjenten Thomas Lockhart (Boyd Holbrook) jagten på en seriemorder, der på mystisk vis dukker op hvert niende år. Men Lockharts besættelse af at finde sandheden truer med at ødelægge hans karriere, hans familie og måske endda hans sunde fornuft, da morderens forbrydelser begynder at overgå al videnskabelig forklaring.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg