Læsetid ca. < 1 minut

Fra fredag den 20. marts 2020 kan du se den biografaktuelle The Invisible Man på Viaplay, Blockbuster og SF Anytime som lejefilm! Læs mere her.

Du kan se gyserfilmen The Invisible Man på Viaplay, Blockbuster og SF Anytime allerede fra fredag den 20. marts 2020! Det vil sige, at Danmark følger i USAs fodspor og begynder at udgive biografaktuelle titler i hjemmebiografen.

Det er selvfølgelig fordi, at Coronavirussen er over os. Det betyder, at de store filmselskaber bløder lige nu, da de ikke kan udgive deres dyre film i biograferne.

Læs også: Vores anmeldelse af The Invisible Man >

The Invisible Man havde biografpremiere den 27. februar 2020, så det er under en måned efter, at titlen udsendes i hjemmebiografen.

Hvilke andre biograffilm kommer i hjemmebiografen?

Udover The Invisible Man bliver horror-thrilleren The Hunt og det romantiske drama Emma også tilgængelig på Viaplay, Blockbuster og SF Anytime fredag den 20. marts 2020.

Der kommer givetvis flere titler snart, men nu er der i hvert fald åbnet op for godteposen. Vi skal nok holde dig opdateret, når der kommer flere genretitler til rådighed.

Lejeprisen bliver mellem 179-189 kr. pr. film, og den vil være tilgængelig i 48 timer.

Du kan se traileren til The Invisible Man nedenfor.