Fra fredag den 20. marts 2020 kan du se den biografaktuelle The Invisible Man på Viaplay, Blockbuster og SF Anytime som lejefilm! Læs mere her.

Du kan se gyserfilmen The Invisible Man på Viaplay, Blockbuster og SF Anytime allerede fra fredag den 20. marts 2020! Det vil sige, at Danmark følger i USAs fodspor og begynder at udgive biografaktuelle titler i hjemmebiografen.

Det er selvfølgelig fordi, at Coronavirussen er over os. Det betyder, at de store filmselskaber bløder lige nu, da de ikke kan udgive deres dyre film i biograferne.

Læs også: Vores anmeldelse af The Invisible Man >

The Invisible Man havde biografpremiere den 27. februar 2020, så det er under en måned efter, at titlen udsendes i hjemmebiografen.

Hvilke andre biograffilm kommer i hjemmebiografen?

Udover The Invisible Man bliver horror-thrilleren The Hunt og det romantiske drama Emma også tilgængelig på Viaplay, Blockbuster og SF Anytime fredag den 20. marts 2020.

Der kommer givetvis flere titler snart, men nu er der i hvert fald åbnet op for godteposen. Vi skal nok holde dig opdateret, når der kommer flere genretitler til rådighed.

Lejeprisen bliver mellem 179-189 kr. pr. film, og den vil være tilgængelig i 48 timer.

Du kan se traileren til The Invisible Man nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg