Surprise! Adam Wingards The Woods er netop blevet afsløret som en fortsættelse til The Blair Witch Project (1999) og skifter nu titel til Blair Witch!

Nyheden kom frem på årets Comic-Con, hvor instruktøren Adam Wingard viste den fulde trailer til filmen, som du kan se længere nede. Wingard og manuskriptforfatteren Simon Barrett står bag bl.a. You’re Next og The Guest.

Det officielle plot er nu følgende:

En gruppe af college-studerende tager på udflugt i Black Hills skoven i Maryland for at finde frem til sandheden om James’ forsvundne søster, som mange mener er forbundet med Blair Witch. Til at starte med er gruppen håbefuld, især da nogle lokale tilbyder deres hjælp som guider i den mørke skov, men efterhånden som den endeløse nat fortsætter, bliver de forfulgt af en ond tilstedeværelse. Langsomt begynder de at indse, at legenden er ganske rigtig, og mere grufuld end de kunne have forestillet sig.

The Woods Blair Witch

Nogle medier havde allerede spekuleret i teorien om en Blair Witch fortsættelse, da filmen foregår i en skov som originalen, og The Woods plakaten havde et fint hulrum i midten, der havde plads til Blair Witch symbolet:

Blair Witch symbolet på The Woods plakaten

Der blev lavet en fortsættelse til The Blair Witch Project i 2000, som hed Book of Shadows: Blair Witch 2. Det sjove er, at der siden 2009 har været en The Blair Witch Project 3 stående som “under udvikling” skrevet af Blair Witch Project-bagmændene Daniel Myrick og Eduardo Sánchez. Den er så nok droppet nu…

Blair Witch får premiere i de danske biografer den 15. september 2016 – dagen før USA.

Det bliver spændende at se, om de kan leve op til hypen!

I modsætning til teaser traileren til The Woods, som var særdeles stemningsfuld og omgivet af mystik, så virker den nye trailer mere tempofyldt og minder om noget, man har set før.

Se den nye trailer nedenfor.