Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i oktober 2022 til Halloween? Se her en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i løbet af oktober 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i oktober 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne annonceres.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Samtaler med en seriemorder

Premiere den 1. oktober 2022

Gennem intense interviews i fængslet ser Piers Morgan nærmere på tre dømte seriemorderes forbrydelser og finder ud af mere omkring deres motiver.

Paranormal Activity 4

Premiere den 1. oktober 2022

Fem år efter Katies grufulde myrderi bliver en ny familie offer for nattens rædsler, da de tager naboens lille dreng til sig.

Læs vores PARANORMAL ACTIVITY 4 anmeldelse >

Paranormal Activity: The Marked Ones

Premiere den 1. oktober 2022

To venner undersøger og optager underlige, overnaturlige begivenheder, som de oplever i kølvandet på deres mystiske nabos død.

Læs vores PARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONES anmeldelse >

Resident Evil: Extinction

Premiere den 1. oktober 2022

Flere år efter Raccoon City-katastrofen forenes Alice med en lille gruppe overlevende i Las Vegas, mens hendes fjender udtænker en mere uhyggelig plan.

Through the Darkness

Premiere den 1. oktober 2022 (kun med engelsk sprogindstilling)

A team of tenacious detectives study the minds of murderers at a time when Korea’s first serial murders terrorized the nation. Based on true events.

Luce

Premiere den 2. oktober 2022 

En skræmmende opdagelse vender op og ned på en stjernestuderende og hans adoptivforældres idylliske tilværelse.

Hostel 3

Premiere den 2. oktober 2022 

I denne omgang af den populære gyserserie bliver en polterabend i Las Vegas til et djævelsk blodbad for alle, der er kommet med.

Friday the 13th

Premiere den 2. oktober 2022 

En gruppe ledere af en lejr for teenagere vækker den maskerede psykopat Jason Voorhees’ vrede i denne genindspilning af den klassiske gyserfilm.

Paranormal Activity 2

Premiere den 2. oktober 2022 

De uforklarlige og skræmmende overnaturlige kræfter er tilbage, og denne gang er Dan, Kristi, Ali, babyen Hunter og hunden Abby en del af mareridtet.

Læs vores PARANORMAL ACTIVITY 2 anmeldelse >

Deliver Us from Evil

Premiere den 2. oktober 2022 

Mens en politibetjent efterforsker en bizar sag, møder han en præst, der overbeviser ham om, at hændelsen er relateret til en dæmonisk besættelse.

Læs vores DELIVER US FROM EVIL anmeldelse >

Intet (2022)

Premiere den 3. oktober 2022 

Med en pludselig følelse af overhængende undergang indleder en elev fra 8. klasse en farlig mission for at overbevise sine klassekammerater om, at livet er meningsløst.

Læs vores INTET anmeldelse >

Mr. Harrigans telefon (2022)

Premiere den 5. oktober 2022 

Da Mr. Harrigan dør, lægger teenageren, der blev venner og lavede småting for ham, sin smartphone i lommen før begravelsen. Da den ensomme teenager efterlader sin døde ven en besked, bliver han chokeret over at få en sms retur.

Læs vores MR. HARRIGANS TELEFON anmeldelse >

The Midnight Club: Sæson 1 (2022)

Premiere den 7. oktober 2022 

På et hospice for uhelbredeligt syge teenagere indgår medlemmer af en eksklusiv klub en uhyggelig aftale: Den første, der dør, skal sende et tegn fra det hinsides.

Læs vores THE MIDNIGHT CLUB anmeldelse >

Old People (2022)

Premiere den 7. oktober 2022 

En kvinde vender hjem til sin søsters bryllup sammen med sine to børn, men ender pludselig med at skulle forsvare børnene mod nogle ældre personer på mordtogt.

Læs vores OLD PEOPLE anmeldelse >

Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes

Premiere den 7. oktober 2022 

Seriemorderen Jeffrey Dahmer indrømmer sine grufulde forbrydelser i hudløst ærlige interviews og giver et foruroligende indblik i et forstyrret sind.

Læs vores THE JEFFREY DAHMER TAPES anmeldelse >

Verdens heldigste kvinde / Luckiest Girl Alive (2022)

Premiere den 7. oktober 2022 

En forfatters iscenesatte newyorkerliv begynder at krakelere, da en dokumentar om en virkelig forbrydelse tvinger hende til at vedkende sig sin forfærdelige gymnasietid.

Læs vores VERDENS HELDIGSTE KVINDE anmeldelse >

Belascoaran: Sæson 1

Premiere den 12. oktober 2022 

Héctor Belascoarán forlader sit job og sit kedelige ægteskab for at blive selvstændig detektiv i 1970’ernes Mexico City, hvor han støder på chokerende kriminalsager.

Læs vores engelske BELASCOARAN anmeldelse >

The Watcher (2022) – Miniserie

Premiere den 13. oktober 2022 

Ildevarslende breve. Mærkelige naboer. Modbydelige trusler. En familie flytter ind i deres drømmehus i forstaden, men drømmen er et mareridt.

Læs vores THE WATCHER anmeldelse >

Sorte sommerfugle / Black Butterflies (2022) – Miniserie

Premiere den 14. oktober 2022 

En pessimistisk forfatter mangler inspiration til sin anden bog og går med til at skrive en døende mands memoir, men bliver hurtigt viklet ind i mandens blodige fortid.

Læs vores engelske anmeldelse >

The Curse of Bridge Hollow (2022)

Premiere den 14. oktober 2022 

En Halloween-hadende far går modstræbende sammen med sin teenagedatter, da en ond ånd spreder kaos ved at vække byens dekorationer til live.

Den hellige familie / Holy Family: Sæson 1 (2022)

Premiere den 14. oktober 2022 

En familie, der skjuler en chokerende hemmelighed, starter forfra i Madrid, hvor nye forhold komplicerer deres planer, og fortiden begynder at indhente dem.

The Net

Premiere den 15. oktober 2022 

En computeranalytiker bliver et mål, da hun via en mystisk diskette kommer på sporet af en sammensværgelse, hvilket tvinger hende til at flygte for at rense sit navn.

Unsolved Mysteries: Del 3

Premiere den 18. oktober 2022 (ugentlige afsnit)

Volume 3 will feature more unexplained disappearances, tragic events, and bizarre occurrences – the first two volumes have included stories such as a strange death in Oslo, tsunami spirits in Japan and UFOs in Massachusetts.

Læs vores engelske anmeldelse >

Skolen for det gode og det onde (2022)

Premiere den 19. oktober 2022 

Hjerteveninderne Sophie og Agathas venskab bliver sat på prøve, da de pludselig flyves væk til en magisk skole for fremtidige eventyrlige helte og skurke.

Læs vores SKOLEN FOR DET GODE OG ONDE anmeldelse >

The Stranger (2022)

Premiere den 19. oktober 2022 

En undercover betjent danner et intenst, intimt forhold til en mordmistænkt, mens han forsøger at vinde hans tillid og fremkalde en tilståelse.

Læs vores THE STRANGER anmeldelse >

28 Days Haunted (2022)

Premiere den 21. oktober 2022 

Tre hold bruger hver 28 dage på at besøge nogle af USA’s mest hjemsøgte steder i et overnaturligt eksperiment baseret på Ed og Lorraine Warrens teorier.

Læs vores 28 DAYS HAUNTED anmeldelse >

Kridtstreg / The Chalk Line (2022)

Premiere den 24. oktober 2022 

Efter et ægtepar finder et traumatiseret barn med ukendt baggrund, må konen, Paula, afkode pigens mærkelige opførsel for at låse op for hendes identitet og mørke fortid.

Læs vores KRIDTSTREG anmeldelse >

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities (2022)

Premiere den 25. oktober 2022 

Den anerkendte Oscar-belønnede filmskaber Guillermo del Toro har udvalgt denne samling af dystre historier – den ene mere skrækindjagende end den anden.

Læs vores CABINET OF CURIOSITIES anmeldelse >

Hellhole (2022)

Premiere den 26. oktober 2022 

I 1987 infiltrerer en politibetjent, der efterforsker mystiske forsvindinger, et fjerntliggende kloster i Polen – og opdager en mørk sandhed om dets gejstlighed.

Læs vores HELLHOLE anmeldelse >

Hellhole (2022) – Anmeldelse | Netflix gyserfilm

The Good Nurse (2022)

Premiere den 26. oktober 2022 

En overbebyrdet intensivsygeplejerske forlader sig på sin selvopofrende nye kollega på arbejdet og privat, indtil en patients uventede død sætter ham i et dårligt lys.

Læs vores THE GOOD NURSE anmeldelse >

Paranormal Activity: Next of Kin (2021)

Premiere den 28. oktober 2022 

En ung kvinde på jagt efter flere oplysninger om sin forsvundne mor rejser til et afsidesliggende område, hvor en uhyggelig skabning venter hende.

Læs vores PA: NEXT OF KIN anmeldelse >

Mit møde med ondskaben (2022)

Premiere den 28. oktober 2022 

Denne dokumentarserie fortæller om de skræmmende oplevelser, påståede ofre for dæmonisk besættelse i Mexico har oplevet, gennem rekonstruktioner og personlige vidnesbyrd.

Læs vores engelske anmeldelse >

The Bastard Son and The Devil Himself: Sæson 1 (2022)

Premiere den 28. oktober 2022 

Fanget i et opgør mellem to klaner prøver en søn af en berygtet heks, der er ansvarlig for en frygtelig massakre, at finde sin plads i verden – og sine kræfter.

Læs vores engelske THE BASTARD SON review >

Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015)

Premiere den 29. oktober 2022 

Vi følger denne gang en ung familie bestående af computerspil-designeren Ryan, hans kone Emily, deres 6-årige datter Leila, samt Ryans lillebror Mike. De er for nylig flyttet fra New York til Palo Alto, da Ryan har fået et godt job hos Rockstar Games. I det nye hus finder de en række bånd med mystiske optagelser af to søstre, og et kamera, der kan se ind i det paranormale univers, hvor det menneskelige øje ikke rækker. Da den 6-årige datter Leila rammes af en forbandelse, må Ryan finde en måde at beskytte hende på, før det er for sent.

Læs vores PA: THE GHOST DIMENSION anmeldelse >

Inside Man – Miniserie (2022)

Premiere den 31. oktober 2022 

En amerikansk fange på dødsgangen, hvis hobby er at løse mysterier, hjælper en ung britisk journalist med at lede efter en ven, der pludselig er forsvundet.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.