Der kommer nogle spændende gyserfilm på Disney+ i januar 2022 – blandt andet også en gyserfilm, der endnu ikke har kunnet ses i Danmark! Se listen her.

Antlers (2021)

Premiere på Disney+ den 5. januar 2022

Skolelæreren Julia (Keri Russel) og broderen Paul (Jesse Plemons) bor i en lille, isoleret by i Oregon, USA. Her opdager de, at en ung elev (Jeremy T. Thomas) skjuler en mørk hemmelighed, der får fatale og blodige konsekvenser for byens beboere.

Læs vores ANTLERS anmeldelse > 

28 dage senere (2002)

Premiere på Disney+ den 7. januar 2022

En gruppe aktivister bryder ind i et forsøgscenter, og trods den vagthavende forskers rædselsslagne advarsler lukker de centrets forsøgsaber ud af deres bure og bliver øjeblikkeligt overfaldet af de afsindigt rasende dyr. 28 dage senere vågner Jim op på intensivafdelingen på et hospital i London, hvor han har ligget i koma. Til sin overraskelse opdager han, at hele hospitalet ligger øde, og han begiver sig ud i byens gader for at søge hjælp, men må snart konstatere, at han er alene.

28 uger senere (2007)

Premiere på Disney+ den 7. januar 2022

Krigen mod den virus, der dræbte størstedelen af Englands befolkning, erklæres for vundet. Flygtninge genforenes med overlevende, men en af de hjemvendte bærer på en hemmelighed. Virussen lever og afventer kun de rette betingelser til atter at spredes.

Underwater (2020)

Premiere på Disney+ den 7. januar 2022

Underwater handler om et hold undervandsforskere, som må stå sammen for at overleve, da et jordskælv rammer deres underjordiske laboratorium 11 kilometer under overfladen. Men der er også noget andet, der bliver aktiveret under jordskælvet…

Læs vores UNDERWATER anmeldelse > 

The Night House (2021)

Premiere på Disney+ den 12. januar 2022 (Danmarkspremiere)

En enke begynder at opdage sin nyligt afdøde ægtemands skræmmende hemmeligheder.

Læs vores THE NIGHT HOUSE anmeldelse > 

Udover ovenstående gyserfilm, kommer der også en helt ny sci-fi film:

Eternals (2021)

Premiere på Disney+ den 12. januar 2022 

Marvel Studios’ Eternals følger en gruppe oldgamle helte fra det ydre rum, som har beskyttet Jorden siden menneskehedens oprindelse. Da de monstrøse skabninger, devianterne, som var formodet uddøde, på mystisk vis vender tilbage, er De Evige nødt til igen at finde sammen for at beskytte menneskeheden endnu engang.

Derudover kommer der også nogle genrerelevante tv-serier på Disney+ i januar 2022:

Big Sky sæson 2 (2021)

Premiere på Disney+ den 5. januar (ugentligt afsnit)

Da privatdetektiverne Cassie Dewell og Jenny Hoyt genforenes for at efterforske et bilvrag udenfor Helena, Montana, opdager de hurtigt, at sagen ikke er så lige til, som den ser ud til at være. Efterhånden som de opklarer mysteriet ved ulykken, ramler de sammen med en flok intetanende teenagere, en flirtende person fra Jennys fortid og en ondskabsfuld outsider, fast besluttet på at finde svar.

Insânia (2021)

Premiere på Disney+ den 26. januar (ugentligt afsnit)

En brasiliansk horrorserie om en retsmediciner, der fejlagtigt indlægges på et psykiatrisk hospital.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.