THE BOYS sæson 2 starter nu på Amazon Prime Video. Serien fortsætter, hvor den slap, men er faktisk vildere end nogensinde før. Har du set sæson 1, så lyder det måske nærmest umuligt. Dét er det ikke. Især fordi ingen er sikre i denne serie. Læs vores The Boys sæson 2 anmeldelse her!

THE BOYS sæson 2 er begyndt på Amazon Prime Video, hvor de første tre afsnit er frigivet. Vi er altså ikke ude i Netflix-modellen, hvor hele sæsonen er frigivet. Dog heller ikke HBO-metoden, hvor du kun får ét afsnit af gangen.

Bare rolig, der er masser af guf i “kun” tre afsnit af The Boys. Var hele sæonen frigivet på én gang, ville man sluge den råt på rekordtid, så måske er det bedst, at man tvinges til at vente. Serieskaberne selv siger, at sæson 2 er vildere og blodigere end sæson 1, og det ser ud til at holde stik.

Læs resten af vores The Boys sæson 2 anmeldelse herunder.

The Boys: Sæson 2 – Anmeldelse [Amazon Prime Video]

Den blodigste superheltefortælling

Vi var alt for lang tid om at opdage denne perle af en superhelte-serie på Amazon Prime Video, men denne gang var vi klar. Og The Boys fortsætter, hvor den slap – inklusiv et solidt recap af sæson 1, så du hurtigt er opdateret.

Selvom sæson 1 af The Boys var en vild, voldsom og ekstremt blodig omgang, så er sæson 2 altså endnu vildere! Som vi lærte på nogle hårde måder, så er ingen sikre i denne serie, og dødsfald er ofte pludselige og meget voldsomme. Den del holder historiefortællerne bestemt fat i.

Foruden Watchmen på HBO Nordic, der lige skulle i gang, før den blev helt blændende fantastisk, så er The Boys altså den bedste superhelte-serie for genrefans. Tonen er rå, handlingerne brutale, og forskellen på de gode og de onde er i dén grad en gråzone. Der er et væld af heftige samfunds-kommentarer.

Bare rolig, er det ikke dig, kan du også bare se den som rendyrket underholdning. Der er ingen løftede pegefingre i The Boys. Eller rettere, der er løftede pegefingre til os alle, så ingen kan føle sig hellig. Undtagen, naturligvis, de rettroende kristne amerikanere i serien, der konstant bruger deres religion som værn og undskyldning for alle beslutninger og handlinger.

The Boys: Sæson 2 – Anmeldelse [Amazon Prime Video]

Se The Boys sæson 1 og sæson 2 på Amazon Prime Video

Har du ikke set serien endnu, så glæd dig til at se Karl Urban (Dredd, Star Trek) som den grummeste “good guy” og Antony Starr (Banshee) som den ondeste superhelt. Nå ja, og så er Jack Quaid (ja, Meg Ryan og Dennis Quaids søn) den mest menneskelige og hjertevarme karakter, der vitterlig prøver at arbejde for det rene og gode. Han skal også være med i den kommende Scream 5 (2022).

Og nej, det er ikke en serie fuld af “men in tights”, selvom der er mange af dem. Både Elisabeth Shue (Piranha) og nok især Britany Allen (It Stains the Sands Red) i sæson 1 er ekstremt mindeværdige. Derudover er der de to primære kvindelige superhelte i from af Starlight, der spilles af Erin Moriarty (Within), og Queen Maeve, der nærmest er en Wonder Woman, spillet af Dominique McElligott (Moon).

Helt uden at overdrive, så er The Boys alene grund nok til at give Amazon Prime Video et skud. Der er dog også andre virkelig fantastiske genreserier som The Exorcist, The Man in the High Castle og den vanvittigt flotte sci-fi serie Tales from the Loop. Desuden er der den spritnye britiske gyserkomedie Get Duked!, der virkelig også kan anbefales.

Læs også: Vi har anmeldt Get Duked! på heavenofhorror.com, og den kan varmt anbefales >

Jo jo, der er faktisk nok at tage fat på – og nej, vi får ingen penge for at sige dette. Vi anerkender bare, at kvaliteten altså er i top, når Amazon står bag en produktion. Til oktober kommer desuden fire spritnye Blumhouse gyserfilm, så der er også noget at se frem til.

The Boys sæson 2 er begyndt på Amazon Prime Video fra den 4. september 2020.

FAKTA

Skaber: Eric Kripke
Medvirkende: Karl Urban, Jack Quaid, Erin Moriarty, Antony Starr, Chace Crawford, Aya Cash, Jennifer Esposito, Giancarlo Esposito, Colby Minifie m.fl.

Plot

Anden sæson af THE BOYS er endnu mere desperat, da Butcher, Hughie og resten af gruppen er på flugt fra loven efter nederlaget i første sæson. De forsøger stadig ihærdigt at kæmpe imod superheltene, mens Vought (firmaet, der varetager superheltene) vil misbruge frygten for superskurke. En ny superhelt, Stormfront, vender op og ned på situationen, da hun ikke føjer den ustabile Homelander.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg