Læsetid ca. 2 min.

FORHØRET sæson 2 er på vej! Efter den store succes med sæson 1 af den danske krimiserie Forhøret, har Viaplay nu bestilt endnu en sæson. Denne gang med Trine Dyrholm i hovedrollen. Læs mere om serien her.

Forhøret sæson 2 kommer til at have Trine Dyrholm i den bærende hovedrolle. Hun spillede eks-konen til Ulrich Thomsen i sæson 1, hvor han havde hovedrollen.

Sæson 2 har følgende plot:

Susanne (Trine Dyrholm) forsøger at komme sig over tabet af sin datter og genoptager sit arbejde som praktiserende psykolog. Da hun lægger en klient i hypnose i forbindelse med et banalt rygestop, åbner hun en dør ind til hans underbevidsthed. Manden afslører under hypnosen, at han har slået en række unge kvinder ihjel for penge – og at han allerede har bestilling på et nyt offer. Hans afsløring får Susanne til at kaste sig ud i en livsfarlig rejse gennem en kynisk underverden for at forhindre, at en ung uskyldig pige bliver dræbt. Men ingen er uskyldig – heller ikke Susanne.

Læs også: Vores anmeldelse af Forhøret: Sæson 1 >

Samme stil og instruktør

Ligesom i sæson 1 af Forhøret bliver handlingen udspillet igennem en række intense og altafgørende møder, hvor sandheden rulles ud.

Forhøret 2 skrives og instrueres igen af Christoffer Boe og produceres af Miso Film, og Boe udtaler:

“Det er altid rart, når det man laver bliver velmodtaget – det er ekstra rart, når det betyder, at man kan arbejde videre med alle de ideer og historier, man gerne vil ud med. Forhøret er en fantastisk mulighed for at kombinere karakterstudie og krimigenren – så jeg kan slet ikke vente med at gå i gang med at sætte Trine Dyrholms ‘Susanne’ under maksimalt pres og lade hende møde nye vilde karakterer i en desperate kamp for at gøre det rigtige…”

Optagelserne til sæson 2 påbegyndes i foråret 2020.

Forhøret 2 har forventet premiere på Viaplay i 2021.