Du kan lige nu se en gratis film på SCARYO. Muligheden gælder til og med søndag den 29. oktober 2023. Så kan du prøve den nye streamingtjeneste af inden Halloween! Og det er en god sci-fi thriller, så det er bare om at komme i gang. Læs mere her!

SCARYO tilbyder dig lige nu en gratis film, som du kan se til og med søndag den 29. oktober 2023. Du kan derfor se science fiction-thrilleren RADIUS, hvis du opretter en gratis profil på SCARYO.

Vi var med til at vælge, hvilken film det skulle være, og vi synes selv, det er en film, der bestemt er værd at se. Du kan læse vores anmeldelse af Radius her >

Læs også hvordan du ser Radius gratis herunder.

Plottet til Radius

Liam vågner op uden hukommelse efter en trafikulykke. Da han forsøger at komme ind til byen, opdager han, at alle, der befinder sig i en radius af 15 meter fra ham, straks dør. Han forsøger at leve isoleret for at skåne andre, indtil en kvinde en dag nærmer sig ham og overlever. I hendes nærvær ser hans dødelige indvirkning ud til at aftage. Kvinden, Jane, lider også af hukommelsestab, og sammen forsøger de at finde ud af, hvad der skete med dem på ulykkesnatten.

Hvad er SCARYO?

SCARYO er en start up streaming-tjeneste dedikeret til gysere, horror og thrillere. Den er stadig i sin spæde start, så der kommer løbende nye film til. Du kan både tegne et abonnement – eller leje filmene enkeltvis.

Læs evt. vores tidligere artikel om SCARYO her >

Sådan ser du Radius gratis på SCARYO

Du skal oprette en gratis profil på SCARYO og vælge Radius-filmen, hvorefter du blot skal acceptere, at den koster 0 kr. – derefter kan du gå i gang med at se filmen.

VIGTIGT: Du skal aktivere selve filmen via websitet, ikke app’en. Straks filmen er aktiveret, kan du dog sagtens se den via app’en.

Og husk, du kan kun se Radius gratis på SCARYO til og med søndag den 29. oktober 2023.

Du kan oprette dig som gratis bruger på SCARYO her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg