Annabelle 3 er den næste film i rækken om den dæmoniske dukke, der første gang blev vist i Nattens dæmoner. Og nu bliver cirklen fuldendt, da Annabelle kommer tilbage til Warren huset og laver ballade.

Annabelle 3 har titlen Annabelle Comes Home og bliver beskrevet som Night at the Museum men med dæmoner. Annabelle kommer nemlig til at aktivere alt i Warren museet og terrorisere Warren parrets datter og hendes babysitter samt dennes veninde.

Ed og Lorraine Warren har i deres hjem et museum, hvor de gemmer et artefakt fra hver af deres uhyggelige sager.

Vera Farmiga og Patrick Wilson spiller igen Warren-parret i Annabelle 3. Det er første gang, de er med i en spin-off fra The Conjuring-universet.

Ny instruktør bekendt med Annabelle-universet

Annabelle 3 skrives og instrueres af Gary Dauberman. Han skrev også Annabelle samt Annabelle 2: Skabelsen. Han har ligeledes arbejdet på It – Kapitel 1 samt den kommende It – Kapitel 2. Så man må sige, at han er vant til gyserfilm. Dette bliver dog hans debut som filminstruktør.

Annabelle 3: Annabelle Comes Home får dansk biografpremiere den 27. juni 2019 – dagen før den amerikanske premieredato!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.