Annabelle 3 er den næste film i rækken om den dæmoniske dukke, der første gang blev vist i Nattens dæmoner. Og nu bliver cirklen fuldendt, da Annabelle kommer tilbage til Warren huset og laver ballade.

Annabelle 3 har titlen Annabelle Comes Home og bliver beskrevet som Night at the Museum men med dæmoner. Annabelle kommer nemlig til at aktivere alt i Warren museet og terrorisere Warren parrets datter og hendes babysitter samt dennes veninde.

Ed og Lorraine Warren har i deres hjem et museum, hvor de gemmer et artefakt fra hver af deres uhyggelige sager.

Nedenfor kan du se det rigtige museum samt versionen fra Nattens dæmoner. Man må sige, at den rigtige Annabelle-dukke, ser noget anderledes ud i virkeligheden!

Vera Farmiga og Patrick Wilson spiller igen Warren-parret i Annabelle 3. Det er første gang, de er med i en spin-off fra The Conjuring-universet.

Ny instruktør bekendt med Annabelle-universet

Annabelle 3 skrives og instrueres af Gary Dauberman. Han skrev også Annabelle samt Annabelle 2: Skabelsen. Han har ligeledes arbejdet på It – Kapitel 1 samt den kommende It – Kapitel 2. Så man må sige, at han er vant til gyserfilm. Dette bliver dog hans debut som filminstruktør.

Annabelle 3: Annabelle Comes Home får dansk biografpremiere den 27. juni 2019 – dagen før den amerikanske premieredato!