Miniserien The Alienist (med den danske titel Sindssygelægen) fik stor succes og to Emmy-nomineringer, og nu får den en fortsættelse med en sæson 2, der hedder Angel of Darkness.

I Angel of Darkness vender alle tre hovedpersoner tilbage. De spilles igen af Daniel Brühl, Luke Evans og Dakota Fanning.

Angel of Darkness er baseret på bogen af samme navn, skrevet af Caleb Carr. Det er en opfølger til bogen The Alienist, ligeledes skrevet af Carr.

Dr. Laszlo Kriezler (Brühl), John Moore (Evans) og Sara Howard (Fanning) går igen sammen. Denne gang skal de finde en datter af en spansk dignitar. De må dog løbende håndtere de stigende spændinger mellem Spanien og USA, mens krigen i Cuba nærmer sig for hver dag, der går.

Læs også: Vores anmeldelse af The Alienist: Angel of Darkness >

Det er TNT, der står bag The Alienist og Angel of Darkness, men herhjemme kan man se førstnævnte på Netflix. Du kan også læse vores anmeldelse af serien her >

Netflix har også købt den nye sæson hjem til Danmark, hvor den hedder Sindssygelægen. The Alienist: Angel of Darkness får premiere på Netflix den 22. oktober 2020.

Se traileren til The Alienist: Angel of Darkness nedenfor.