Are You Afraid of the Dark? er en reboot af 90’er gyserserien af samme navn. Det er Nickelodeon, der har lavet en ny omgang af gyserserien. Den har premiere i USA fredag den 11. oktober 2019, men du kan se afsnit 1 af Are You Afraid of the Dark? lige her!

Are You Afraid of the Dark? er kendt som en gyserserie fra 1990’erne. Antologiserien fokuserede på en gruppe teenagere, der mødes hver uge på et hemmeligt sted i skoven for at fortælle en skræmmende historie.

Nu har Nickelodeon lavet en ny omgang i tre dele. De har så valgt at lægge det første afsnit ud på YouTube for alle, så man forhåbentlig bliver bidt af serien, og ønsker at se de to sidste afsnit på selve Nickelodeon kanalen.

Afsnit 2 og 3 bliver vist hhv. 18. og 25. oktober i USA. Hvorvidt de bliver vist på den danske Nickelodeon kanal, vides endnu ikke. Men umiddelbart tyder intet på det.

'Are You Afraid of the Dark?' (2019) serien

En ny gruppe Midnight Society

Den nye serie introducerer en ny Midnight Society gruppe af unge mennesker, der fortæller uhyggelige historier til hinanden. Denne gang kommer der en historie om Carnival of Doom, som bliver til virkelighed.

De nye medlemmer af Midnight Society består af en blanding af kendte og ukendte ansigter:

  • Graham, spillet af Jeremy Ray Taylor (It, Goosebumps 2: Haunted Halloween)
  • Rachel, spillet af Lyliana Wray (Top Gun: Maverick, Black-ish)
  • Akiko, spillet af Miya Cech (Rim of the World)
  • Gavin, spillet af Sam Ashe Arnold (Best.Worst.Weekend.Ever.)
  • Louise, spillet af Tamara Smart (Artemis Fowl, The Worst Witch)

De fleste gyserfans kender uden tvivl Jeremy Ray Taylor fra IT del 1 og IT del 2, hvor han spiller Ben.

Selvom denne serie vises på en børnekanal, så er serien bestemt ikke for de mindste. Der er fokus på uhygge, så Nickelodeon har lavet serien til den lidt ældre målgruppe, der elsker gys.

Se det første fulde afsnit af Are You Afraid of the Dark? nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg