Nu hvor tv-serierne The Strain og The Vampire Diaries slutter efter deres kommende sæsoner, skulle man tro, at det var ved at være slut med vampyrserier. Men ikke hvis det står til FOX, der netop har bestilt et pilotafsnit til The Passage.

The Passage er baseret på Justin Cronin’s bogtrilogi af samme navn, der følger en post-apokalyptisk vampyrverden over et århundrede.

Historien hopper frem og tilbage i tiden – i fremtiden følger vi de sidste menneskekolonier i USA, der kæmper mod vampyrer med ultraviolet lys. I nutiden følger vi udbredelsen af vampyrer, der hurtigt overtager landet.

Mange har sammenlignet historien med Stephen King’s The Stand. King selv har også tidligere kaldt bogserien “one of the great achievements in American fantasy fiction.

Store navne skal skabe The Passage

Ridley Scott producerer serien sammen med bl.a. Matt Reeves (Cloverfield, War of the Planet of the Apes), der skal instruere pilotafsnittet.

Oprindeligt var tanken, at The Passage skulle være en film, men det blev besluttet, at den egnede sig bedre til en tv-serie, efter der kom i alt tre bøger i henholdsvis 2010, 2012 og 2016.

The Passage starter på FOX den 14. januar 2019. I Danmark vises den på Xee fra 22. januar 2019.

Læs vores anmeldelse af The Passage afsnit 1 >

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg