Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i juli 2018.

Listen over film og serier på Netflix i juli 2018 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Nogle af titlerne bliver dog ikke liggende til evig tid, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

BLAIR WITCH

Premiere 1. juli 2018
Efter fundet af billeder af sin længe savnede søster begiver James Donahue sig ud i skoven for at finde hende sammen med venner og en dokumentarfilminstruktør.

Læs vores anmeldelse af Blair Witch >

NERVE

Premiere 1. juli 2018
Et spil Sandhed eller konsekvens på nettet bliver livsfarligt for en nybegynder, der troede, at det hele bare var for sjov. Nu er den eneste udvej at vinde.

Læs vores anmeldelse af Nerve >

INCEPTION

Premiere 1. juli 2018
I denne surrealistiske scifi-thriller driver en mand en spionvirksomhed, som er baseret på at trænge ind i hans måls underbevidsthed for at forme deres tanker.

Læs vores anmeldelse af Inception >

THE OMEN (2006)

Premiere 1. juli 2018
Robert og Katherine Thorn adopterer en dreng med blå øjne, men da han vokser op, begynder forfærdelige ting at ske i denne genindspilning af gyserklassikeren fra 1976.

WHEN THE BOUGH BREAKS

Premiere 2. juli 2018
John og Laura Taylor er et ungt og succesrigt par, som kun mangler én ting i deres velordnede tilværelse: et barn. Efter at have afprøvet alle metoder finder parret den perfekte kvinde, Anna, til at være deres rugemor. Men i takt med Annas graviditet bliver hendes interesse for John til en stærk og ødelæggende besættelse. Snart fanges ægteparret ind i Annas dødelige spil og må sammen kæmpe for at bevare kontrollen af deres fremtid – og det barn, de så brændende havde ønsket sig.

Læs vores anmeldelse af When the Bough Breaks >

iZOMBIE sæson 3

Premiere 4. juli 2018
En lægestuderende, som forvandles til en zombie, forsøger at bevare sin menneskelighed ved at spise hjerner og opdager en evne til at opklare forbrydelser.

KING KONG (2005)

Premiere 5. juli 2018
Peter Jacksons genindspilning af klassikeren følger en gruppe eventyrlystne opdagelsesrejsende og filmfolk til Skull Island, hvor de leder efter en kæmpe gorilla.

BATTLESHIP

Premiere 6. juli 2018
Jorden skal forsvares mod en mystisk fjendtlig flåde. Flåden viser sig at være bemandet af en ekstraterrestriel race, som bygger en energikilde på havets bund.

PITCH BLACK

Premiere 6. juli 2018
Efter at være styrtet ned på en øde planet, skal en pilot og hendes passagerer, hvoraf den ene er en dømt morder, undslippe en race af kødædende rumvæsener.

THE CHRONICLES OF RIDDICK

Premiere 6. juli 2018
Mens Riddick er fanget midt i en galaktisk krig, der bliver ført af lederen af en ond sekt, skal han forsøge at befri en gammel ven fra fænglset.

IT: KAPITEL 1

Premiere 8. juli 2018
Da børn begynder at forsvinde i byen Derry, Maine, stilles en gruppe unge overfor deres største frygt, da de konfronteres med den ondskabsfulde klovn ved navn Pennywise, hvis historie om mord og vold går århundreder tilbage.

Læs vores anmeldelse af IT – Kapitel 1 >

HOW IT ENDS

Premiere 13. juli 2018
Da en mystisk apokalypse forårsager udbredelsen af misinformation og vold, rejser en mand og hans svigerfar gennem et kaotisk og sønderrevet land for at redde mandens gravide kone.

Læs vores anmeldelse >

ROMINA

Premiere 13. juli 2018
Et chokerende angreb bliver inspiration til grusom vold, da en gruppe teenagere på campingtur et øde sted møder en pige fra deres skole.

Læs vores anmeldelse af Romina >

THE SHALLOWS

Premiere 16. juli 2018
En ung surfer, som er blevet angrebet af en hvidhaj, er strandet på en klippe tæt ved kysten, og skal nu narre rovdyret, som lurer i nærheden.
Læs vores anmeldelse af The Shallows >

DARK TOURIST

Premiere 20. juli 2018
Fra en radioaktiv sø til en hjemsøgt skov – journalisten David Farrier besøger usædvanlige og ofte makabre turistattraktioner verden over.

THE DEVIL AND FATHER AMORTH

Premiere 23. juli 2018
I Rom følger instruktøren af Eksorcisten, William Friedkin, en 91-årig præst, der foretager en ægte djævleuddrivelse på en kvinde i en lille italiensk by.

ADVARSLEN (El aviso)

Premiere 24. juli 2018
Efter hans ven bliver skudt, finder Jon et matematisk mønster bag dødsfald, som er sket på det samme sted, og sætter sig for at advare det næste unge offer. Læs vores engelske anmeldelse >

PSYCHO III

Premiere 26. juli 2018
Uhyggen spreder sig igen på Bates Motel, da den rehabiliterede psykopat Norman Bates forsøger at hjælpe en sårbar eks-nonne. Som sædvanligt beder Norman mor om hjælp.

SERENITY (2005)

Premiere 26. juli 2018
Joss Whedons fortælling om galaktisk uro begynder, hvor hans kultprogram Firefly endte, og følger kaptajn Mal Reynolds og hans brogede men loyale besætning.

EXTINCTION (2018)

Premiere 27. juli 2018
En far bliver ved med at drømme om, at han mister sin familie. Mareridtet bliver til virkelighed, da Jorden invaderes af overnaturlige kræfter. Faren kæmper nu for familiens overlevelse og opdager, at han besidder en styrke, som kan redde dem alle. Læs vores engelske anmeldelse >

LE MANOIR

Premiere 28. juli 2018
En gruppe studerende fejrer nytåret på en øde, belgisk ejendom, hvor deres eskapader fører til et blodigt mareridt. Læs vores engelske anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.