THE IMPERFECTS på Netflix er en ny genre-hybrid-serie. Vi taler sci-fi, fantasy, action, drama og gys. En amerikansk-canadisk produktion med unge voksne i hovedrollerne. Læs vores anmeldelse af The Imperfects sæson 1 her!

THE IMPERFECTS er en ny Netflix-serie i genrerne sci-fi, fantasy, action og drama. Med en del gys smidt ind, da vi har med monstre (af mange forskellige varianter, inklusive de meget menneskelige) at gøre. Desuden er der ret meget blod involveret, så vær klar på det.

Generelt er karaktererne spændende nok til, at jeg gerne ser videre. Effekterne er ret CGI-prægede (der er både lidt skidt og kanel), men holder et fint og konstant niveau. Sæsonen har 10 afsnit, hver med en spilletid på omkring 45 minutter, og den er klart værd at tjekke ud for de fleste genrefans.

Fortsæt med at læse vores anmeldelse af The Imperfects sæson 1 nedenfor. Serien havde premiere på Netflix den 8. september 2022.

Meget karakterdrevet genreserie

Som med alle genreproduktioner, der fungerer rigtig godt, byder The Imperfects på nogle interessante karakterer. Faktisk er hele historien karakterdrevet, hvilket er præcis det, der gør den spændende fra allerførste afsnit. Det, sammen med det faktum, at afsnit 1 er ret stærkt og lægger det perfekte grundlag for mange videre historier.

Kernehistorien udspiller sig i Seattle, og dette er en amerikansk og canadisk samproduktion med et dejligt varieret cast. Selvfølgelig spilles de fleste karakterer af skuespillere, der er i god form og ligner modeller, men i det mindste er de ikke alle bare generiske hvide børn.

Faktisk er de ikke engang børn. Da jeg første gang så PR-billederne fra denne Netflix-serie, troede jeg, at hovedrollerne bestod af en gruppe teenagere. Men for det meste har vi med unge voksne at gøre. Altså folk, der er i begyndelsen af ​​20’erne.

Dette giver karakterer, der har deres eget liv og som sådan har mere på spil end blot at være populære i gymnasiet… eller ikke.

The Imperfects: Sæson 1 – Anmeldelse | Netflix fantasy-serie

En Banshee, en Chupacabra og en Succubus… ja tak!

Fra det allerførste stærke episode lærer vi, at hovedpersonerne er unge voksne, der lider af en tilstand. Angiveligt blev denne tilstand behandlet, da de kun var børn, og nu skal de bare tage deres små blå piller, og så har de det fint.

Altså lige indtil de løber tør for de blå piller, og bivirkningerne begynder at vise sig. Bivirkninger skabt af den eksperimentelle genterapi, de gennemgik som børn. Med andre ord bliver de til noget i stil med X-Men.

For at være mere præcis, bliver de til en Banshee, en Chupacabra (ikke en varulv) og en Succubus. Desværre forårsager disse meget specifikke bivirkninger lynhurtigt et enormt kaos for disse mennesker. Endda på meget specifikke måder. Eksempelvis er denne succubus Ace [Aseksuel], så det er ekstra svært, at alle pludselig føler sig ekstremt tiltrukket af hende. Og vores Banshee er punksanger. Ikke heldigt!

Disse tre kernekarakterer spilles virkelig godt. Iñaki Godoy (Who Killed Sara?) er Juan Ruiz, Morgan Taylor Campbell (Sadie’s Last Days on Earth) er Tilda Webber, og Rhianna Jagpal (Two Sentence Horror Stories) er Abbi Singh.

Alle tre har meget tiltalende kvaliteter, der gør, at man gerne vil holde med dem. Okay, måske nogle mere end andre, men giv dem et par episoder, og du vil være glad for alle tre.

Læger og videnskabsmænd

Der er også en læge, der hjælper dem. Dr. Sydney Burke er den perfekte kombination af varme og satire. Hun kan være ret spydig, men også hjælpsom og venlig. Især da hun har en personlig interesse i at finde en kur mod bivirkningerne. Italia Ricci (Designated Survivor) spiller Dr. Sydney Burke og er ofte fornuftens stemme.

Og selvfølgelig er der lægen, der er ansvarlig for al den eksperimentelle genterapi, der har skabt hele balladen. Dr. Alex Sarkov (Rhys Nicholson) er skurken i den forbindelse.

Hans karakter spilles som en meget stereotyp overdreven homoseksuel type. Stemte S’er og hele tiden ekstremt skarp og sarkastisk. Det er lidt (eller meget) for meget, men på grund af den måde, andre karakterer præsenteres på, tænker jeg, at det er meget bevidst.

Se sæson 1 af The Imperfects på Netflix nu!

Historien til The Imperfects kommer fra Kim Garland, som også er manuskriptforfatter på serien. Hun har tidligere arbejdet som forfatter på den nye Chucky tv-serie. Andre manuskriptforfattere i serien er Gorrman Lee (Van Helsing), Shelley Eriksen (Continuum) og Dennis Heaton (Motive).

Instruktørerne, der arbejder på de ti afsnit af denne nye Netflix-genreserie, er Mathias Herndl (Warrior Nun), Mark Chow (The Order), Nimisha Mukerji (Motherland: Fort Salem), Jovanka Vuckovic (Helstrom) og Director X (October Faction).

Jeg forventede ikke meget af denne serie, men endte med virkelig at nyde den helt fra starten. Både på grund af karaktererne og det overordnede plot. Hvis du typisk er til sci-fi, fantasy, mystik og gyser-drevne historier, så vil jeg klart anbefale, at du tjekker denne ud på Netflix.

The Imperfects sæson 1 er ude på Netflix fra den 8. september 2022.

FAKTA

Instruktører: Mark Chow, Mathias Herndl, Nimisha Mukerji, Jovanka Vuckovic, Director X.
Manuskript: Kim Garland, Gorrman Lee, Shelley Eriksen, Dennis Heaton
Medvirkende: Italia Ricci, Morgan Taylor Campbell, Rhianna Jagpal, Iñaki Godoy, Kyra Zagorsky, Rhys Nicholson, Celina Martin, Junnicia Lagoutin, Rekha Sharma, Ron Selmour, Chris Cope, Jennifer Cheon, Siddhartha Minhas

Plot

Efter at Abbi, Tilda og Juan har deltaget i et eksperiment, der giver dem forfærdelige bivirkninger, går de sammen om at finde den ansvarlige videnskabsmand – og en kur.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg