Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i januar 2024? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i januar 2024.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i januar 2024 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Fool Me Once (2024) – Miniserie

Premiere den 1. januar 2024

Efter at have set sin myrdede ægtefælle på et hemmeligt overvågningskamera afdækker den tidligere soldat Maya en sammensværgelse, der rækker langt tilbage i tiden.

Læs vores FOOL ME ONCE anmeldelse >

Sidste chance / Running Man (1987)

Premiere den 1. januar 2024

En tidligere helikopterpilot i politikorpset bliver fængslet for en massakre mod 60 mennesker som han ikke har udført. Det lykkes ham at flygte fra fængslet og senere bliver han overtalt til at deltage i et barsk TV-show hvor fanger får deres livs sidste chance. For åben skærm skal de forsøge på at overleve en veritabel jagt på dem.

Prime (2023)

Premiere den 3. januar 2024

Tormented by the death of his racist father, Marius struggles with increased tension in his relationship with Thembi. Is something sinister at play?

Læs vores engelske PRIME anmeldelse >

Prime (2023) Netflix Thriller

Snefællesskabet / Society of the Snow (2024)

Premiere den 4. januar 2024

Efter et flystyrt i en fjerntliggende del af Andesbjergene bliver de overlevende hinandens bedste håb og samarbejder om at prøve at finde vejen hjem.

Læs vores SNEFÆLLESSKABET anmeldelse >

The Brothers Sun: Sæson 1 (2024)

Premiere den 4. januar 2024

Da en mystisk fjende angriber hans familie, tager et Taipei-medlem af triaden til Los Angeles for at beskytte sin viljestærke mor og uvidende lillebror.

Læs vores THE BROTHERS SUN anmeldelse >

Gyeongseong Creature: Sæson 1 – Del 2 (2024)

Premiere den 5. januar 2024

Gyeongseong 1945. I Seouls hårde besættelsestid slås en iværksætter og en snushane for at overleve og må bekæmpe et monster, fostret af menneskets grådighed.

Forst: Sæson 1 (2024)

Premiere den 11. januar 2024

Da en detektivs egenrådige tilgang til efterforskning får ham fyret, slår han sig sammen med en journalist for at opklare en række brutale mord uden om loven.

Læs vores FORST anmeldelse >

Mantra Surugana (2023)

Premiere den 11. januar 2024 (kun med engelsk sprogindstilling)

Arriving in her new dormitory, Tantri soon discovers the presence of an ancient demon connected to the mysterious disappearance of fellow students.

Læs vores engelske anmeldelse >

Small Engine Repair (2021)

Premiere den 14. januar 2024

En genforening af tre livslange venner tager en uventet mørk drejning, da en lidt for smart person dukker op.

Mordet i Orientekspressen (2017)

Premiere den 15. januar 2024

Den geniale detektiv Hercule Poirot undersøger et komplekst mordmysterium ombord på et ekstravagant tog, hvor de excentriske passagerer alle er mistænkte.

American Nightmare (2024) – Dokumentarserie

Premiere den 17. januar 2024

Ovenpå et forfærdeligt hjemmerøveri og en kidnapning i 2015 bliver et par beskyldt for selv at have iscenesat hele seancen i denne dokuserie om virkelige forbrydelser.

Læs vores AMERICAN NIGHTMARE anmeldelse >

The Devil Inside (2012)

Premiere den 17. januar 2024

For at finde ud af, om hendes mor virkelig myrdede tre personer, mens hun var besat, rejser en kvinde til Rom, hvor hun bliver involveret i en række eksorcismer.

Læs vores THE DEVIL INSIDE anmeldelse >

Primbon (2023)

Premiere den 18. januar 2024 (kun med engelsk sprogindstilling)

When a young woman unexpectedly returns home after going missing for seven days, her family casts doubts about her true nature.

Læs vores engelske PRIMBON anmeldelse >

Kübra: Sæson 1 (2024)

Premiere den 18. januar 2024

Da en forstadsmand modtager beskeder, der lader til at forudsige fremtiden, får han en skare af tilhængere – og magtfulde fjender.

The Bequeathed: Sæson 1 (2024)

Premiere den 19. januar 2024

Efter sin ukendte onkels død arver en kvinde en gravplads og finder pludselig sig selv i centrum for en række mord og mørke hemmeligheder.

Læs vores THE BEQUEATHED anmeldelse >

The Kitchen (2024)

Premiere den 19. januar 2024

Izi er på vej væk fra The Kitchen, et af Londons sidste almene boligbyggerier. Men da den unge Benji kommer ind i hans liv, må han tage svære beslutninger.

Læs vores engelske THE KITCHEN anmeldelse >

Griselda – Miniserie (2024)

Premiere den 25. januar 2024

Efter et stort jordskælv forvandler Seoul til en apokalyptisk ødemark, bliver verden et sted, hvor blot overlevelse er en luksus, troskab er flygtigt, og menneskets vilje testes mod naturens hårdeste forhold.

Læs vores engelske GRISELDA anmeldelse >

Badland Hunters (2024)

Premiere den 26. januar 2024

Efter et stort jordskælv forvandler Seoul til en apokalyptisk ødemark, bliver verden et sted, hvor blot overlevelse er en luksus, troskab er flygtigt, og menneskets vilje testes mod naturens hårdeste forhold.

Læs vores BADLAND HUNTERS anmeldelse >

Deep Fear (2023)

Premiere den 29. januar 2024

En kvinde kæmper mod farer både over og under havets overflade, da hendes solorejse i Caribien forvandler sig til en kamp for overlevelse.

Bullet Train (2022)

Premiere den 30. januar 2024

Fem lejemordere stiger ombord på et japansk højhastighedstog på vej til Kyoto og opdager, at deres tilsyneladende uafhængige missioner har en mystisk forbindelse.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.