Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i juli 2022? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i juli 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i juli 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Stranger Things: Sæson 4 Bind 2 (2022)

Premiere den 1. juli 2022

Det er ikke sikkert, det går godt denne gang. Stranger Things 4’s episke sæsonafslutning i to dele får premiere 1. juli!

When Missing Turns to Murder (2019)

Premiere den 1. juli 2022

Britisk true crime-dokumentarserie, der bruger vidnesbyrd fra familier og venner, når en efterforskning af savnede personer bliver til en mordefterforskning.

Resident Evil: Vendetta (2017)

Premiere den 1. juli 2022

I den anden efterfølger til denne animerede filmserie kæmper et hold agenter mod en hævngerrig fjende, der planlægger at frigive en dødbringende virus.

Undtagelsen (2020)

Premiere den 2. juli 2022

Da to personer i en lille gruppe af kolleger modtager anonyme e-mails med trusler, vokser anspændtheden til paranoia, da de alle begynder at mistænke hinanden.

Læs vores UNDTAGELSEN anmeldelse >

Girl in the Picture (2022)

Premiere den 6. juli 2022

En dokumentar om en kvinde fundet døende ved en vej, hendes efterladte søn, og en mand, der hævder at være hendes ægtemand. Et mysterie, der udvikler sig til et mareridt.

Læs vores GIRL IN THE PICTURE anmeldelse >

Incantation (2022)

Premiere den 8. juli 2022

For seks år siden blev Li Ronan forbandet for at bryde et religiøst tabu. Nu er hun nødt til at beskytte sin datter mod konsekvenserne af sine handlinger.

Læs vores INCANTATION anmeldelse >

Den længste nat / The Longest Night – Miniserie (2022)

Premiere den 8. juli 2022

En bevæbnet styrke omringer et psykiatrisk fængsel for at bortføre en fængslet seriemorder – men de er ikke forberedt på den kamp, de kommer ud i.

Læs vores DEN LÆNGSTE NAT anmeldelse >

Capitani: Sæson 2 (2020)

Premiere den 8. juli 2022

I en landsby i Luxembourg, hvor alle har hemmeligheder, efterforsker den gnavne kriminalassistent Luc Capitani en 15-årig piges mistænkelige dødsfald.

Læs vores engelske CAPITANI S2 anmeldelse >

Isolerad (2010)

Premiere den 10. juli 2022

En stille medicinstuderende bliver venner med sin overbo – og opdager noget foruroligende i bygningen.

De dødes dal / Valley of the Dead (2020)

Premiere den 11. juli 2022

Under den spanske borgerkrig må en lille gruppe ærkefjender samarbejde, da de møder kødædende zombier, som er blevet skabt i et nazistisk eksperiment.

Læs vores DE DØDES DAL anmeldelse >

Min datters morder / My Daughter’s Killer (2022)

Premiere den 12. juli 2022

En far har kæmpet i flere årtier for at få sin datters morder straffet i Frankrig eller Tyskland, før han går til ekstremer. En dokumentar om en virkelig forbrydelse.

D.B. Cooper: Where Are You?! (2022)

Premiere den 13. juli 2022

I 1971 springer en flykaprer ud fra et fly med en faldskærm og en sæk stjålne penge – og slipper afsted med det. Årtier senere er hans identitet stadig et stort mysterie.

Læs vores engelske D.B. Cooper anmeldelse >

Resident Evil: Sæson 1 (2022)

Premiere den 14. juli 2022 

Flere år efter et virusudbrud har skabt verdensomspændende kaos, sværger Jade Wesker at få ram på de ansvarlige, mens hun prøver at overleve i kampen mod de inficerede.

Læs vores RESIDENT EVIL anmeldelse >

Indian Predator: The Butcher of Delhi (2022)

Premiere den 20. juli 2022 

En række skamferede kroppe og hånende beskeder uden for et fængsel i Delhi sender politiet på jagt efter en garvet morder med et horn i siden på systemet.

The Gray Man (2022)

Premiere den 22. juli 2022 

Da en skummel CIA-agent opdager bureauets belastende hemmeligheder, bliver han jagtet på tværs af kloden af en sociopatisk agent, der har sat en dusør på hans hoved.

The Most Hated Man on the Internet (2022)

Premiere den 27. juli 2022 

The Most Hated Man on the Internet handler om en mors mission for at vælte Moores internet-hævn-porno-imperium, efter at han lagde nøgenbilleder af hendes datter online. I 2010 grundlagde Moore IsAnyoneUp.com, et websted dedikeret til at poste eksplicitte billeder af både mænd og kvinder, delt uden samtykke. Moore byggede en foruroligende kult, hvor mange støttede hans mission. IsAnyoneUp.com blev et fyrtårn af voksent indhold, kvindefjendsk snak og selvfølgelig nøgenfotos og videoer.

Keep Breathing – Sæson 1 (2022)

Premiere den 28. juli 2022 

Da et lille fly styrter ned midt i den canadiske ørken, må en enlig overlevende kæmpe mod elementerne – og hendes personlige dæmoner – for at holde sig i live.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg