Horror på Netflix i maj 2020? Se en liste over hvilke horror, thriller og science fiction film samt serier, der kommer på Netflix i maj 2020.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af maj 2020 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i maj 2020, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Into the Night: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 1. maj 2020

Passagerer og besætning på et kapret fly kæmper mod solen, da en mystisk kosmisk begivenhed skaber kaos på verden under dem.

Læs vores anmeldelse af INTO THE NIGHT >

Reckoning: Miniserie (2019)

Premiere på Netflix den 1. maj 2020

Da en lokal teenager bliver myrdet i deres rolige forstadsmiljø, forsøger to fædre at beskytte deres familier, mens de holder deres indre dæmoner i skak.

Læs vores anmeldelse af RECKONING >

Ud! (2019)

Premiere på Netflix den 1. maj 2020

Da en familiefar vender tilbage fra ferie til et hjem, der er overtaget af husbesættere, udfolder der sig en konflikt, som når skræmmende højder.

Læs vores engelske anmeldelse af UD! (GET IN) >

Mrs. Serial Killer (2020)

Premiere på Netflix den 1. maj 2020

Da en læge bliver sat i fængsel for en række rystende mord, sætter hans trofaste hustru sig for at begå en lignende forbrydelse for at bevise hans uskyld.

Læs vores engelske anmeldelse af MRS. SERIAL KILLER >

Hereditary (2018)

Premiere på Netflix den 1. maj 2020

Efter sin mors død opdager kunstneren Annie og hendes familie en skræmmende historie og kæmper mod ondsindede kræfter, som er uden for deres kontrol.

Læs vores anmeldelse af HEREDITARY >

Andre titler på Netflix den 1. maj 2020:

Don’t Breathe – læs anmeldelse >
Fredag den 13. (2009) – læs anmeldelse >

The Craft

Premiere på Netflix den 2. maj 2020

På en katolsk skole møder en ny pige en gruppe teenagehekse, som bruger deres kræfter mod alle, der kommer på tværs – selv deres forældre.

Final Destination 5

Premiere på Netflix den 2. maj 2020

Manden med leen er ude efter en gruppe rystede medarbejdere, der snød ham, da de lyttede til en kollegas forudanelse om en ustabil hængebro.

Vampires

Premiere på Netflix den 2. maj 2020

Et hold vampyrjægere går i krig mod en flok håndlangere, der leder efter en talisman, som vil gøre blodsugerne i stand til at jage i dagslys.

Colony: Sæson 3

Premiere på Netflix den 2. maj 2020

Da LA invaderes af eksterne kræfter og fanges bag en mur, risikerer en tidligere FBI-agent og hans kone alt for at finde deres forsvundne søn.

Dømt i medierne: Sæson 1 [Trial by Media]

Premiere på Netflix den 11. maj 2020

Denne dokumentarserie om virkelige forbrydelser undersøger nogle af de mest dramatiske retssager nogensinde med fokus på, hvordan medierne kan have påvirket afgørelserne.

Læs vores anmeldelse af DØMT I MEDIERNE >

Grænsebyen: Sæson 3

Premiere på Netflix den 11. maj 2020

En talentfuld betjent tager et job i en lille by, så han kan bruge mere tid sammen med familien. Men inden længe bliver han viklet ind i et net af uhyggelige mordsager.

Strangers From Hell: Sæson 1 (2019)

Premiere på Netflix den 15. maj 2020 (kun med engelsk sprogindstilling)

Ubehagelige begivenheder forstyrrer hverdagen hos en håbefuld krimiforfatter, da han flytter ind i bygning med tvivlsomme naboer.

Læs vores engelske anmeldelse af STRANGERS FROM HELL >

White Lines: Sæson 1

Premiere på Netflix den 15. maj 2020

Da hendes bror findes død, forlader en kvinde i Manchester sin rolige tilværelse og rejser til Ibiza, hvor hun forsøger at finde frem til sandheden bag hans forsvinden.

Læs vores anmeldelse af WHITE LINES >

Et beskidt job: Sæson 1 (2020) | Inhuman Resources

Premiere på Netflix den 15. maj 2020

Alain Delambre er 57 år og arbejdsløs, men lokkes af en spændende jobmulighed. Snart går det dog op for ham, at han er en brik i et grusomt spil.

Læs vores anmeldelse af ET BESKIDT JOB >

Betaal: Sæson 1

Premiere på Netflix den 24. maj 2020

Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.

Snowpiercer: Sæson 1

Premiere på Netflix den 25. maj 2020 (ugentlig serie)

I denne futuristiske thriller-serie er verden blevet en frosset ødemark, og de overlevende mennesker bor i et gigantisk tog, der kører rundt om kloden.

Læs vores anmeldelse af SNOWPIERCER >

Intuition (2020) [La Corazonada]

Premiere på Netflix den 28. maj 2020

En grøn betjent (Luisana Lopilato) og en kriminalbetjent (Joaquín Furriel) efterforsker mordet på en 19-årig kvinde, hvis bedste ven er hovedmistænkt i sagen.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.