Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i maj 2023? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i maj 2023.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i maj 2023 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Fjendskab mellem venner / Always Shine (2016)

Premiere den 1. maj 2023

To kvinder med forskellig grad af skuespillersucces tager på roadtrip for at reparere deres venskab. Kan de modstå at genoptage deres ulmende vrede?

Arrival (2016)

Premiere den 1. maj 2023

En sprogforsker skal finde en metode til at kommunikere med rumvæsner, som er landet på Jorden, og opdager et link mellem det væsentlige for menneskeheden og hende selv.

Læs vores ARRIVAL anmeldelse >

Missing: Dead or Alive? (2023)

Premiere den 10. maj 2023

Følg betjente fra en afdeling i South Carolina, når de med hast leder efter personer, der er forsvundet under bekymrende omstændigheder.

Læs vores engelske anmeldelse >

Black Knight: Sæson 1 (2023)

Premiere den 12. maj 2023

I en dystopisk fremtid, hvor verden er ødelagt af luftforurening, afhænger menneskehedens overlevelse af the Black Knights – og de er alt andet end almindelige bude.

Læs vores engelske BLACK KNIGHT anmeldelse >

The Mother (2023)

Premiere den 12. maj 2023

En lejemorder (Jennifer Lopez) på flugt fra farlige fjender kommer ud af sit skjul for at beskytte sin datter, som hun forlod for år tilbage.

Læs vores THE MOTHER anmeldelse >

Leave (2022)

Premiere den 12. maj 2023

Tyve år efter at være blevet efterladt på en kirkegård – svøbt i et tæppe med sataniske symboler – drager Hunter ud på en uhyggelig rejse for at finde sine rødder.

Læs vores LEAVE anmeldelse >

Faithfully Yours (2022)

Premiere den 17. maj 2023

Ved at bruge hinanden som alibi sniger to venner sig væk for at hengive sig til hemmelige affærer – men deres omfattende net af løgne optrevles, da en af dem forsvinder.

Læs vores FAITHFULLY YOURS anmeldelse >

Spirited (2022)

Premiere den 18. maj 2023 (kun med engelsk kontoindstilling)

A young musician reluctantly accepts his destiny as a guardian to the world of humans and spirits to fight the forces of evil.

Tavsheden / Muted: Sæson 1 (2023)

Premiere den 19. maj 2023

Sergio har ikke ytret et ord, siden han myrdede sine forældre for seks år siden. Nu forsøger en psykiater at finde frem til sandheden gennem en indviklet efterforskning.

Læs vores TAVSHEDEN / MUTED anmeldelse >

Bayi Ajaib (2023)

Premiere den 19. maj 2023 (kun med engelsk kontoindstilling)

A newly rich and recently married man’s comfortable life threatens to crumble when his infant child is possessed by an unholy spirit with a grudge.

Læs vores engelske BAYI AJAIB anmeldelse >

Prey for the Devil (2022)

Premiere den 20. maj 2023

En hengiven nonne, der uddanner sig til at blive den første kvindelige eksorcist, kæmper for en barnesjæl, der er besat af en dæmonisk kraft fra hendes fortid.

Læs vores PREY FOR THE DEVIL anmeldelse >

Victim/Suspect (2023)

Premiere den 23. maj 2023

Unge kvinder fortæller politiet, at de er blevet seksuelt overfaldet, men i stedet for at finde retfærdighed, bliver de anklaget for at lave en falsk anmeldelse, arresteret og endda fængslet af det system, de troede ville beskytte dem.

Læs vores engelske anmeldelse >

Mother’s Day (2023)

Premiere den 24. maj 2023

Da den søn, hun aldrig har kendt, bliver kidnappet, genopfrisker den tidligere agent Nina sine dødbringende evner for at få ham hjem – uanset hvem, der står i vejen.

Læs vores MOTHER’S DAY anmeldelse >

FUBAR: Sæson 1 (2023)

Premiere den 25. maj 2023

Da en far og datter opdager, at de begge i hemmelighed arbejder for CIA, bliver en i forvejen farlig undercover-mission til en dysfunktionel familieaffære.

Læs vores engelske FUBAR anmeldelse >

Tin & Tina (2023)

Premiere den 26. maj 2023

Efter en traumatisk abort adopterer et ungt par to sælsomme tvillinger fra et kloster, men børnenes besættelse af religion skaber snart røre i familien.

Læs vores TIN & TINA anmeldelse >

Blood & Gold (2023)

Premiere den 26. maj 2023

Ved 2. verdenskrigs afslutning bliver en tysk desertør og en ung kvinde trukket ind i en blodig kamp med en gruppe nazister på jagt efter skjult guld.

Læs vores BLOOD & GOLD anmeldelse >

Turn of the Tide: Sæson 1 (2023)

Premiere den 26. maj 2023

Da et skib lastet med kokain synker ud for den ø, han bor på, ser Eduardo en farlig og spændende mulighed for at tjene penge og opfylde ellers umulige drømme.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.