Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i november 2018.

Listen over film og serier på Netflix i november 2018 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

OUR HOUSE (2018)

Premiere 1. november 2018
En ung mand opfinder et apparat, som han håber, vil skabe trådløs energi. Men i stedet viser det sig at fremkalde uhyggelig, overnaturlig aktivitet i hans hjem.

Læs vores anmeldelse af Our House >

EDGE OF FEAR (2018)

Premiere 1. november 2018
Under en ferie i vildmarken kidnapper en bande psykopatiske kriminelle en kvinde og overfalder hendes mand. Han bliver stukket med en kniv i hjertet, men må nu samle al sin styrke for at redde hende, inden bløder ihjel.

Læs vores anmeldelse af Edge of Fear >

TEEN WOLF: SÆSON 6 – del 2

Premiere 1. november 2018
En gymnasieelev bliver bidt af en varulv og forvandles derfor selv til en. Han må derfor håndtere sin nye problematiske indentitet samtidig med, at han prøver at leve op til det normale teenageliv. I sæson 6 nærmer skolens afslutning sig, og det får følelserne frem hos Scott, Stiles, Lydia, Malia og resten af gruppen.

THE SINNER – sæson 2

Premiere 9. november 2018
I sæson 2 af The Sinner vender Harry Ambrose (Bill Pullman) tilbage til sin hjemby i en forstad til New York for at vurdere en foruroligende og hjerteskærende forbrydelse – forældre, som blev myrdet af deres 11-årige søn uden noget motiv. Mens Ambrose indser, at drengen og hans baggrund er alt andet end almindelig, trækker efterforskningen ham ind i hans hjembys skjulte mørke. Han må kæmpe mod dem, der vil beskytte byens hemmeligheder for enhver pris – og den mystiske Vera (Carrie Coon), der viser sig at være en kompliceret og gådefuld brik i puslespillet.

E. T. (1982)

Premiere 9. november 2018
I ‘E.T’ bor ti-årige Elliot med sin mor, bror og søster i en californisk forstad. Han lider under sine forældres skilsmisse og er en ensom dreng. Men en dag får han uventet besøg – af et rumvæsen, som er blevet væk fra sit rumskib og nu er tre millioner lysår hjemmefra. Et forkrøblet, skævt og alligevel elskeligt rumvæsen, der drikker sig fuld i mælk fra køleskabet og er et geni til tekniske installationer. Elliott døber sin nye ven E.T. og gør, hvad han kan for at hjælpe ham tilbage til hans hjemplanet. Men kan E.T. nå at blive hentet hjem, inden sygdom og videnskabsmænd får tag i det lille væsen?

MAY THE DEVIL TAKE YOU (2018)

Premiere 15. november 2018
Da hendes fremmedgjorte far falder i en mystisk koma, søger en ung kvinde efter svar i hans gamle villa, hvor hun og hendes stedsøster afdækker mørke sandheder.

CAM (2018)

Premiere 16. november 2018
Hendes online liv er blevet stjålet. Hendes rigtige liv er ved at falde fra hinanden. Der er kun én udvej: Slå svindleren i hendes eget spil.

Læs vores anmeldelse af CAM her >

ASH VS. EVIL DEAD – sæson 3

Premiere 26. november 2018
30 år senere vender dæmonjægeren Ash Williams tilbage for at kæmpe mod en ny Deadite-plage. Selvom han har mistet en hånd, kan han stadig sit kram.

SABRINA (2018)

Premiere 20. november 2018
En dukkemager og hans kone bliver terroriseret af en dæmoniseret dukke, efter at deres adopterede barn forsøger at tilkalde sin afdøde mors ånd ved hjælp af et uhyggeligt ritual.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg