Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i marts 2022? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i løbet af marts 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i marts 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Worst Roommate Ever: Sæson 1 (2022)

Premiere den 1. marts 2022

Voldelige svindlere. Iskolde mordere. Disse frygtelige, virkelige historier afdækker nogle af de værste oplevelser ved at dele bolig, man overhovedet kan forestille sig.

Læs vores WORST ROOMMATE EVER anmeldelse >

Spell (2021)

Premiere den 1. marts 2022

Efter en flyulykke vågner en advokat op såret og alene på en hoodoo-udøvers loft. Nu må han prøve at undslippe hendes magi, inden det bliver blodmåne.

The Rental (2020)

Premiere den 1. marts 2022

En weekendtur til et vidunderligt afsides hus ved vandet tager en mareridtsagtig drejning for to par, da hemmeligheder afsløres, og frygten kommer krybende.

Læs vores engelske anmeldelse af THE RENTAL her >

The Weekend Away (2022)

Premiere den 3. marts 2022

Da hendes bedste veninde forsvinder under en pigetur til Kroatien, kæmper Beth for at finde ud af, hvad der skete. Men hvert spor fører til et nyt foruroligende bedrag.

Læs vores THE WEEKEND AWAY anmeldelse >

Brudstykker / Pieces of Her: Sæson 1 (2022)

Premiere den 4. marts 2022

En kvinde begynder at stykke sin mors mørke fortid sammen, efter et voldeligt angreb i deres lille by afslører skjulte trusler og farlige hemmeligheder.

Læs vores BRUDSTYKKER anmeldelse >

Løgner / Lies and Deceit: Sæson 1 (2020)

Premiere den 4. marts 2022

En litteraturlærer søger retfærdighed over en læge, som hun hævder voldtog hende på en date, mens han på det kraftigste tilbageviser hendes version af deres møde.

Læs vores engelske anmeldelse af LIES AND DECEIT >

The Adam Project (2022)

Premiere den 11. marts 2022

Efter den tidsrejsende jagerpilot Adam Reed styrter ned i 2022, slutter han sig sammen med sig selv som 12-årig i en mission om at redde fremtiden.

Læs vores THE ADAM PROJECT anmeldelse >

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives – Sæson 1 (2022)

Premiere den 16. marts 2022

En berømt vegansk restauratørs liv løber af sporet, efter hun bliver gift med en mystisk mand, der har hævdet, at han kan gøre hendes hund udødelig.

Læs vores BAD VEGAN anmeldelse >

Windfall (2022)

Premiere den 18. marts 2022 

En mand bryder ind i en milliardærs tomme feriehus, men begivenhederne tager en ny drejning, da den arrogante rigmand og hans kone pludselig dukker op.

Læs vores WINDFALL anmeldelse >

Sort krabbe / Black Crab (2022)

Premiere den 18. marts 2022 

I en postapokalyptisk verden skal seks soldater på en hemmelig mission transportere en mystisk pakke over en frossen øgruppe. Med Noomi Rapace i hovedrollen.

Læs vores SORT KRABBA anmeldelse >

The Cursed: Sæson 1

Premiere den 18. marts 2022 (Kun med engelske sprogindstillinger)

A truth-chasing journalist goes up against the demonic CEO of an IT conglomerate with the help of a teenager with the ability to cast deadly curses.

Læs vores engelske THE CURSED anmeldelse >

Cracow Monsters: Sæson 1

Premiere den 18. marts 2022

En ung kvinde, der forfølges af sin fortid, slutter sig til en mystisk professor og hans gruppe af elever, der efterforsker paranormal aktivitet – og bekæmper dæmoner.

Læs vores engelske CRACOW MONSTERS anmeldelse >

Trust No One: Jagten på kryptokongen

Premiere den 30. marts 2022

Da den unge stifter af et kollapsende kryptovalutafirma uventet dør, har rasende investorer mistanke om, at hans død ikke er tilfældig.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg