Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i juni 2022? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i juni 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i juni 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Antebellum

Premiere den 1. juni 2022

En kvinde fanget på en slaveplantage i Louisiana forsøger at flygte. Men USA’s grufulde fortid viser sig at være næsten umulig at undslippe.

Læs vores ANTEBELLUM anmeldelse >

Run

Premiere den 1. juni 2022

Teenageren Chloe længes efter frihed efter flere års isolation og medicinsk behandling og mistænker sin mor for at holde hende tilbage – og gemme på dystre hemmeligheder.

Læs vores RUN anmeldelse >

Wander

Premiere den 1. juni 2022

En mystisk sag i en ørkenby ansporer en paranoid tidligere kriminalbetjent til at undersøge en potentiel sammensværgelse, som kunne være forbundet med hans datters død.

Ad Astra

Premiere den 2. juni 2022

En astronauts tur til Mars tager en drejning og udvikler sig til en vanskelig mission om at nå sin forsvundne far og en søgen efter svar i rummet — og inde i sig selv.

Læs vores AD ASTRA anmeldelse >

En perfekt mor / The Perfect Mother: Sæson 1 (2022)

Premiere den 3. juni 2022 

En hengiven mor er overbevist om sin datters uskyld i en mordsag. Snart afslører hun dog foruroligende sandheder, mens grænserne mellem offer og gerningsmand udviskes.

Læs vores THE PERFECT MOTHER anmeldelse >

To sommere / Two Summers: Sæson 1 (2022)

Premiere den 3. juni 2022 

En gruppe nære venner bliver genforenet på en luksusferie – flere årtier efter en af dem blev overfaldet af andre i gruppen.

Læs vores TWO SUMMERS anmeldelse >

Gladbeck: Et gidseldrama

Premiere den 8. juni 2022 

I august 1988 holder to bevæbnede bankrøvere det tyske politi i skak i 54 timer under et gidseldrama, der ender i en skududveksling og tre dødsfald.

Læs vores GLADBECK anmeldelse >

Keep Sweet: Børn, bøn og misbrug

Premiere den 8. juni 2022 

Denne dokumentarserie giver indblik i Warren Jeffs’ tid i den Fundamentalistiske Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige og den opsigtsvækkende kriminalsag mod ham.

Læs vores KEEP SWEET anmeldelse >

First Kill: Sæson 1 (2022)

Premiere den 10. juni 2022 

Forelskelse er en svær størrelse for teenagerne Juliette og Calliope, for den ene er vampyr, og den anden er vampyrjæger – begge er klar til at begå det første mord.

Læs vores FIRST KILL anmeldelse >

A Quiet Place 2 (2021)

Premiere den 14. juni 2022

Familien Abbott bliver tvunget til at forlade deres trygge hjem og drage ind i en verden af livsfarlige væsener, der tiltrækkes af lyde, og andre uventede trusler.

Læs vores A QUIET PLACE 2 anmeldelse >

Guds vrede / The Wrath of God (2022)

Premiere den 15. juni 2022

Luciana er overbevist om, at familiens tragiske dødsfald blev iscenesat af en berømt forfatter, hun arbejdede for, så hun kontakter en journalist for at finde sandheden.

Læs vores THE WRATH OF GOD anmeldelse (engelsk) >

Web of Make believe: Sæson 1 (2022)

Premiere den 15. juni 2022

Konspiration. Svindel. Vold. Mord. Det, der begynder virtuelt, kan hurtigt blive virkelighed – internettet er verdensomspændende, og det er konsekvenserne også.

Læs vores WEB OF MAKE BELIEVE anmeldelse (engelsk) >

Spiderhead (2022)

Premiere den 17. juni 2022 

En fange i et superfængsel begynder at tvivle på formålet med de følelseskontrollerende stoffer, han skal teste for en genial medicinforsker.

Læs vores SPIDERHEAD anmeldelse >

The Umbrella Academy: Sæson 3 (2022)

Premiere den 22. juni 2022 

De genforenes, da deres far dør. De har superkræfter og afslører chokerende familiehemmeligheder – og en forestående trussel mod menneskeheden.

Læs vores anmeldelse af sæson 3 >

Blasted: Gutta vs Aliens (2022)

Premiere den 28. juni 2022 

Da en invasion fra rummet afbryder en polterabend, genforenes to venner som deres barndomstids seje lasertag-duo for at tage kampen op.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.