Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i februar 2021? Se en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i februar 2021.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i februar 2021 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i februar 2021, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Rosemary’s Baby (1968)

Premiere på Netflix den 1. februar 2021

En kvinde er begejstret for at finde ud af, hun er gravid. Men jo mere hendes mave vokser, desto mere sikker bliver hun på, at hendes ufødte barn er i alvorlig fare.

Pi (1998)

Premiere på Netflix den 1. februar 2021

Denne rystende, tankevækkende film i sort/hvid er et studie i matematisk videnskab – og en mands besættelse af tal. Instrueret af Darren Aronofsky.

The Intruder (2019)

Premiere på Netflix den 2. februar 2021

Et par, der lige er flyttet ind i deres drømmehus i Napa Valley, opdager, at den mærkelige sælger ikke er så interesseret i at komme videre.

All My Friends Are Dead (2020)

Premiere på Netflix den 3. februar 2021

Til en nytårsfest udsættes en gruppe venner for et virvar af begivenheder, der afslører hemmeligheder, knuser hjerter – og fører til et rystende resultat.

Læs vores engelske ALL MY FRIENDS ARE DEAD anmeldelse >

The Yin-Yang Master: Dream of Eternity (2020)

Premiere på Netflix den 4. februar 2021

Da en dæmonisk slange vækkes til live, må Yin-Yang Masters løse et mordmysterium og beskytte deres verden mod en mørk sammensværgelse ved hoffet.

Usynlig by / Invisible City: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 5. februar 2021

Under en mordundersøgelse bliver en efterforsker trukket med ind i kampen mellem den synlige verden og et underjordisk rige fyldt med sagnfigurer.

Læs vores engelske anmeldelse af INVISIBLE CITY >

Space Sweepers (2021)

Premiere på Netflix den 5. februar 2021

Fire outsidere, der jagter rumaffald og vidtløftige drømme i år 2092, afslører sprængfarlige hemmeligheder, da de forsøger at sælge en blåøjet humanoide.

Læs vores SPACE SWEEPERS anmeldelse >

A Cure for Wellness (2017)

Premiere på Netflix den 5. februar 2021

En naiv medarbejder sendes ud for at hente sin virksomheds direktør hjem fra en afsides europæisk spa og opdager det alpine wellnesscenters frygtelige hemmeligheder.

Læs vores anmeldelse >

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (2021) – Dokumentarserie

Premiere på Netflix den 10. februar 2021

Cecil Hotel i Los Angeles har været hjemsted for alt lige fra seriemordere til uventede dødsfald, og mange kalder det byens mest dødelige hotel. Det seneste kapitel i hotellets dystre historie handler om den universitetsstuderende Elisa Lam, der forsvandt på mystisk vis.

Læs vores anmeldelse af CRIME SCENE >

Red Dot (2021)

Premiere på Netflix den 11. februar 2021

På en vandretur for at genoplive deres ægteskab ender et par med at skulle flygte for deres liv, da de bliver jagtet af en skydegal fremmed.

Læs vores RED DOT anmeldelse >

Capitani: Sæson 1 (2019)

Premiere på Netflix den 11. februar 2021

I en landsby i Luxembourg, hvor alle har hemmeligheder, efterforsker den gnavne kriminalassistent Luc Capitani en 15-årig piges mistænkelige dødsfald.

Læs vores CAPITANI anmeldelse >

Jurassic World (2015)

Premiere på Netflix den 16. februar 2021

Ejerne af en forlystelsespark med dinosaurustema prøver at tiltrække turister med en spændende ny udstilling, men en dødsensfarlig kæmpe slipper løs og terroriserer øen.

Læs vores JURASSIC WORLD anmeldelse >

The Stanford Prison Experiment (2015)

Premiere på Netflix den 16. februar 2021

1971. Universitetsprofessor Dr. Philip Zimbardo fra Stanford sætter 24 frivillige studerende til at spille fanger og fangevogtere i et simuleret fængsel for at undersøge kilden til misbrug i fængselssystemet. Da deltagerne forvandler sig fra typiske bachelorstuderende til berusede sadister og underdanige ofre på blot et par dage, begynder eksperimentet at gå helt galt.

Behind Her Eyes – Miniserie (2021)

Premiere på Netflix den 17. februar 2021

En alenemor hvirvles ind i et kompliceret psykologisk spil, da hun indleder en affære med sin psykiaterchef og samtidig bliver veninder med hans mystiske hustru.

Læs vores BEHIND HER EYES anmeldelse >

Tribes of Europa: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 19. februar 2021

I året 2074 drager tre søskende ud for at ændre Europas skæbne, efter at en global katastrofe har opdelt kontinentet i utallige småstater, der slås om overherredømmet.

Læs vores TRIBES OF EUROPA anmeldelse >

Gemini Man (2019)

Premiere på Netflix den 24. februar 2021

En snigskytte, som for nylig er gået på pension, kæmper mod en yngre og stærkere version af sig selv, som et hemmeligt regeringsorgan har skabt for at dræbe ham.

Læs vores GEMINI MAN anmeldelse >

Who Am I (2014)

Premiere på Netflix den 26. februar 2021

After his compatriots are murdered by Russion gangsters, a hacker confesses the history of his elite, fame-seeking group to a Europol investigator. Fra skaberne af DARK.

Læs vores eng. anmeldelse af WHO AM I >

The Girl on the Train (2021)

Premiere på Netflix den 26. februar 2021

En hindi filmatisering af novellen The Girl on the Train.

Læs vores eng. anmeldelse her >

Brightburn (2019)

Premiere på Netflix den 28. februar 2021

Et ægtepar, der lever på en gård, ønsker sig brændende et barn. En nat lander en slags meteor med et spædbarn, som de opdrager som deres eget. Barnet er selvfølgelig ikke som alle andre, men modsat den velkendte fortælling om Clark Kent, vokser dette barn op til at blive et form for morderisk monster… iført rød kappe og alt der hører til!

Læs vores BRIGHTBURN anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg