Forhøret sæson 3 kommer på Viaplay den 19. februar 2023, og det bliver dermed en afslutning på trilogien af den populære danske krimiserie, der er pakket med stjerneskuespillere. Læs mere og se en teaser trailer til serien her!

Forhøret sæson 3 er på vej, og denne gang er det Lars Mikkelsen, der spiller den gennemgående hovedrolle.

Vi får nu endelig svar på, hvem der står bag mordet på Christina i sæson 1!

LÆS OGSÅ

Vores anmeldelse af Forhøret sæson 3 >

Tredje sæson indledes med en video, der vender op og ned på forretningsmanden Holger Langs verden. På skærmen ser han optagelser af mordet på sin protegé og udtænkte arvtager Christina, hvis død indtil nu fejlagtigt har været afskrevet som selvmord.

I otte intense konfrontationer står Holger Lang (Lars Mikkelsen) ansigt til ansigt med familie, venner og fjender i jagten på sandheden. En intens og følelsesladet rejse, som kulminerer med afsløringen af gerningsmanden bag det hele.

I de foregående sæsoner forsøgte Bjørn (Ulrich Thomsen) og Susanne (Trine Dyrholm) at finde svar på, hvorfor de måtte lægge deres datter i graven. Seerne mødte Holger Lang allerede i første sæson, hvor Bjørn havde udset ham som potentiel morder. Nu foldes Holger Langs historie ud.

Det officielle plot til Forhøret sæson 3 er:

Holger Lang (Lars Mikkelsen) var overbevist om, at Christina havde begået selvmord, men pludselig modtager han en mystisk video, der viser Christina blive dræbt. Hvem betalte for mordet på hende – og hvorfor?

Et stjernespækket hold

Lars Mikkelsen får denne gang selskab af Pilou Asbæk (Samaritan), Evin Ahmad (The Rain), Nicolas Bro (RIGET EXODUS), Josephine Park (Natten har øjne), Jakob Oftebro (Sort krabbe), Lene Maria Christensen (Undtagelsen), Solbjørg Højfeldt (Den som dræber – Fanget af mørket sæson 2), Sverrir Gudnason (The Girl in the Spider’s Web), Søren Malling (Forhøret sæson 1 og 2) og Lars Brygmann (Equinox).

Instruktør Christoffer Boe sidder igen i instruktørstolen.

Tredje sæson af Forhøret har premiere den 19. februar 2023 på Viaplay. Se den første teaser trailer nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.