Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i april 2024? Vi har lavet en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i april 2024.

Netflix i april 2024 byder på nye gyserfilm, thrillere, true crime og sci-fi-titler. Hvad angår nye originale Netflix-titler, ser vi virkelig frem til miniserien Ripley, den koreanske gyserserie Parasyte: The Grey samt true crime-dokuserien What Jennifer Did.

Men Netflix byder også nogle andre titler, der ikke er deres egne, såsom den psykologiske thriller Baby Ruby og gyserserien From.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i april 2024 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

From: Sæson 1

Premiere den 1. april 2024

Desorienterede rejsende er fanget i en mystisk by, der ikke har en udgang, og hvor ondsindede kræfter leger med deres sind og jager dem om natten.

Læs vores FROM anmeldelse >

Diverse premieretitler den 1. april 2024

The Maze Runner
Maze Runner: The Scorch Trials
Maze Runner: The Death Cure
Emily the Criminal
Kill Bill: Vol. 1
Kill Bill: Vol. 2
The Matrix
The Matrix Reloaded
The Matrix Revolutions
Ex Machina

Crime Scene Berlin: Mord i nattelivet / Nightlife Killer – Dokuserie

Premiere den 3. april 2024

I 2012 sendte en række frygtelige mord chokbølger gennem Berlins natteliv. Morderen var på fri fod – indtil et af hans ofre overlevede.

Læs vores engelske CRIME SCENE BERLIN anmeldelse >

Files of the Unexplained: Sæson 1

Premiere den 3. april 2024

Mystiske møder, bizarre forsvindinger, urovækkende begivenheder og flere forvirrende fænomener bliver udforsket i denne uhyggelige og undersøgende dokumentarserie.

Læs vores engelske FILES OF THE UNEXPLAINED anmeldelse >

Baby Ruby (2023)

Premiere den 3. april 2024

Moderskab vender op og ned på en influencers søde liv, da hun fornemmer en mørk sammensværgelse samle sig om hende – med hendes nyfødte barn i centrum.

Læs vores BABY RUBY anmeldelse >

Ripley (2024) – Miniserie

Premiere den 4. april 2024

En svindler møder en verden af ​​rigdom og privilegier, da han påtager sig et særligt job i Italien. Men for at få det liv, han ønsker, må han skabe et net af løgne.

Læs vores RIPLEY anmeldelse >

Crooks: Sæson 1 (2024)

Premiere den 4. april 2024

En uvurderlig mønt skaber splid mellem forskellige grupperinger i Europa og tvinger en pensioneret pengeskabstyv til at gå i ledtog med en småkriminel om et sidste kup.

Læs vores engelske CROOKS anmeldelse >

Parasyte: The Grey – Sæson 1 (2024)

Premiere den 5. april 2024

Da uidentificerede parasitter inficerer deres menneskelige værter og overtager magten, må menneskeheden bekæmpe den voksende trussel.

Læs vores PARASYTE anmeldelse >

Det antisociale netværk: Fra memer til misinformation (2024) – Dokumentar

Premiere den 5. april 2024

Denne dokumentar undersøger, hvordan et anonymt websted brugte alt fra Rickrolling til virale konspirationsteorier til at blive til et centrum for kaos i den virkelige verden.

Læs vores engelske anmeldelse >

Antracit (2024) – Miniserie

Premiere den 10. april 2024

Der bliver revet op i en gammel sag, da en journalists forsvinden fører hans datter til en lille bjerglandsby, som er hjemsøgt af en sekt, hemmelighedskræmmeri og død.

Læs vores engelske ANTHRACITE anmeldelse >

What Jennifer Did (2024) – Dokumentar

Premiere den 10. april 2024

Jennifer Pan ringer til alarmcentralen og fortæller, at hendes forældre er blevet skudt, men ender som hovedmistænkt i en uhyggelig kriminalsag.

Læs vores WHAT JENNIFER DID anmeldelse >

Disquiet (2023)

Premiere den 10. april 2024

En tech-iværksætter vågner op efter en bilulykke på et forladt hospital, hvor han oplever mareridtsagtige syner og en skræmmende ny virkelighed.

Læs vores DISQUIET anmeldelse >

Unlocked: A Jail Experiment (2024) – Dokumentar

Premiere den 10. april 2024

I denne realityserie implementerer et fængsel i Arkansas et radikalt socialt eksperiment, der giver de indsatte mere frihed.

Baby Reindeer – Miniserie (2024)

Premiere den 11. april 2024

Da en hårdt prøvet komiker gør en enkelt god gerning for en sårbar kvinde, sætter det gang i en kvælende besættelse, der truer begge deres liv.

Læs vores BABY REINDEER anmeldelse >

Bytte / Stolen (2024)

Premiere den 12. april 2024

En ung, samisk kvinde fra Sverige opsporer en morder for at få hævn i dette følelsesladede drama inspireret af virkelige begivenheder.

Læs vores engelske anmeldelse >

Disappear Completely (2022)

Premiere den 12. april 2024 (kun med engelske sprogindstillinger)

After visiting a crime scene, a callous tabloid photographer falls prey to a mysterious affliction that begins depriving him of his five senses.

Læs vores DISAPPEAR COMPLETELY anmeldelse >

Kampon (2023)

Premiere den 18. april 2024

Strange events plague an ex-cop after he takes in a girl who insists that she’s his daughter. Now he sets out to learn who she is and what she’s after.

Læs vores engelske KAMPON anmeldelse >

Rebel Moon — Part Two: The Scargiver (2024)

Premiere den 19. april 2024

Oprørerne ruster sig til kamp mod Moderverdenen, mens ubrydelige bånd knyttes, helte opstår og legender skabes. En film af Zack Snyder.

Læs vores engelske REBEL MOON PART 2 >

I dine hænder / Deliver Me – Miniserie (2024)

Premiere den 24. april 2024

Da teenagerne Billy og Dogge rekrutteres af en lokal bande, oplever de en voldelig verden, som de er for unge til at beskytte sig selv mod.

Læs vores I DINE HÆNDER anmeldelse >

Dead Boy Detectives: Sæson 1 (2024)

Premiere den 25. april 2024

To teenagespøgelser arbejder sammen med en clairvoyant om at løse mysterier for deres overnaturlige klienter – lige indtil en magtfuld heks komplicerer deres planer.

Læs vores DEAD BOY DETECTIVE anmeldelse >

Siksa Neraka (2023)

Premiere den 25. april 2024

Four siblings go missing and wake up in the afterlife, undergoing punishment for their worldly sins in the depths of hell.

Læs vores engelske SIKSA NERAKA anmeldelse >

Dommedagskulten Antares de la Luz (2024)

Premiere den 25. april 2024

Næsten 10 år efter at være blevet anklaget for en afskyelig forbrydelse, deler tidligere medlemmer af en chilensk kult deres uhyggelige oplevelser.

Læs vores engelske anmeldelse >

Sagen om Asunta / The Asunta Case – Miniserie (2024)

Premiere den 26. april 2024

Da Rosario Porto og Alfonso Basterra melder deres datter Asunta savnet, vender efterforskningen sig snart imod dem. Inspireret af virkelige begivenheder.

Læs vores SAGEN OM ASUNTA anmeldelse >

Goodbye Earth: Sæson 1 (2024)

Premiere den 26. april 2024

Da en asteroide styrter mod Jorden, uden at noget kan stoppe den, kæmper en resolut lærer for at beskytte sine tidligere elever – uanset prisen.

Læs vores engelske GOODBYE EARTH anmeldelse >

The Invitation (2022)

Premiere den 28. april 2024

Evies længe savnede fætter inviterer hende til et fint engelsk bryllup, hvor hun afslører en mørk og forskruet familiehemmelighed, der truer med at vælte hendes liv.

Læs vores THE INVITATION anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg