Horror på Netflix i marts 2020? Se en liste over hvilke horror, thriller og science fiction film samt serier, der kommer på Netflix i marts 2020.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af marts 2020 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i marts 2020, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Wind River (2017)

Premiere på Netflix den 1. marts 2020
En FBI agent og en lokal vildtsporer med en hjemsøgt fortid skal undersøge mordet på en lokal pige på en fjern indianerreservat i håbet om at løse hendes mystiske død.

Læs vores anmeldelse af WIND RIVER >

Voice – Sæson 1

Premiere på Netflix den 1. marts 2020
En kriminalbetjent, hvis kone blev myrdet af en seriemorder, går sammen med en grøn betjent, der er dygtig til stemmeprofilering og er tynget af mordet på sin far.

Læs vores engelske anmeldelse af VOICE >

Close Encounters of the Third Kind

Premiere på Netflix den 1. marts 2020
Mens uforklarlige begivenheder får eksperter verden over i vildrede, bliver en UFO-nørd tiltrukket af et mystisk bjerg, som fører til et møde, der ændrer hans liv.

Deep Blue Sea

Premiere på Netflix den 1. marts 2020
Videnskabsmænd laver forsøg med hajer i håbet om at finde en kur mod Alzheimers. Men noget går galt, og hajerne er nu farligere end nogensinde.

Castlevania – Sæson 3

Premiere på Netflix den 5. marts 2020
En vampyrjæger kæmper for at redde en by fra en hær af monstre, der kontrolleres af Dracula selv.

The Call (2013)

Premiere på Netflix den 5. marts 2020
En bortført teenager og en forstående medarbejder på alarmcentralen arbejder sammen over telefonen for at forhindre en farlig seriemorder i at slå til igen.

Stilheden i den hvide by (2019)

Premiere på Netflix den 6. marts 2020
En kriminalbetjent vender tilbage til Vitoria-Gasteiz for at opklare mord, der kopierer mord angiveligt begået af en seriemorder, som snart bliver løsladt fra fængslet.

Læs vores anmeldelse af STILHEDEN I DEN HVIDE BY >

Bloodride (Blodtur) – Sæson 1

Premiere på Netflix den 13. marts 2020
En norsk antologiserie der blander gys med sort, skandinavisk humor og iscenesætter hver enkelt historie i sit eget realistiske, men alligevel mærkelige univers.

Læs vores anmeldelse af BLOODRIDE >

Kingdom: Sæson 2 (2020)

Premiere på Netflix den 13. marts 2020
Mens riget rammes af sære rygter om deres syge konge, bliver kronprinsen dets eneste håb mod en mystisk sygdom, der overtager jorden.

Læs vores anmeldelse af KINGDOM sæson 2 >

The Valhalla Murders – Sæson 1

Premiere på Netflix den 13. marts 2020
En efterforsker fra Oslo med en smertefuld fortid tager hjem til Island for at hjælpe en lokal betjent med at fange en seriemorder knyttet til et gammelt skolefoto.

Lost Girls (2020)

Premiere på Netflix den 13. marts 2020
En mor leder desperat efter sin datter. Hun kæmper for at afdække sandheden — og hjælper med at afsløre en række uopklarede mord. Baseret på en sand historie.

Læs vores anmeldelse af LOST GIRLS >

Elite – Sæson 3

Premiere på Netflix den 13. marts 2020
Et nyt skoleår begynder i Las Encinas, og elverne ville bare ønske, at tingene var som før. Men en uventet hændelse tvinger dem til at foretage nogle valg, som vil ændre deres liv for altid.

Altered Carbon: Resleeved

Premiere på Netflix den 19. marts 2020
Dai Sato, der var den kreative hjerne bag Cowboy Bebop, udforsker og udvider Altered Carbon-universet i denne animeudgave.

Vampyrer: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 20. marts 2020
En teenager fra Paris, der er halvt menneske, halvt vampyr, kæmper med sine nye kræfter og familieproblemer, samtidig med at hun forfølges af et hemmeligt vampyrsamfund.

Læs vores engelske anmeldelse af VAMPYRER >

Platformen – The Platform (2019)

Premiere på Netflix den 20. marts 2020
En cementblok med mad nedsænkes etage efter etage i et fængsel med flere niveauer. På den måde får de øverste al maden, mens de nederste forbliver sultne og desperate.

Læs vores anmeldelse af PLATFORMEN >

Dare Me: Sæson 1 (2019)

Premiere på Netflix den 20. marts 2020
Venskaber vælter og loyaliteter skifter, da en iskold ny cheerleadertræner overtager skoleholdet med Beth og hendes trofaste bedsteveninde, Addy, i spidsen.

Læs vores anmeldelse af DARE ME >

Tiger King – mord, kaos og galskab (2020)

Premiere på Netflix den 20. marts 2020
Ejeren af en zoologisk have går amok blandt en flok excentriske personer i denne sandfærdige historie om lejemord i underverdenen inden for avl af store kattedyr.

Læs vores anmeldelse af TIGER KING >

Freud: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 23. marts 2020
I 1800-tallets Wien er den unge Sigmund Freud ivrig efter at skabe sig et navn og tager med en clairvoyant og en kriminalinspektør ud for at løse blodige mysterier.

Læs vores anmeldelse af FREUD >

Overlord (2018)

Premiere på Netflix den 24. marts 2020
Aftenen før D-dag drager en flok amerikanske soldater ud på en mission bag fjendens linjer og opdager en overnaturlig hemmelighed, der overgår deres værste mareridt.

Læs vores anmeldelse af OVERLORD >

Beboeren (The Occupant)

Premiere på Netflix den 25. marts 2020
En arbejdsløs reklamechef begynder at forfølge de nye lejere af hans tidligere hjem, og hans motiver mod familien tager en dyster drejning.

Læs vores anmeldelse af BEBOEREN >

The Mire: Sæson 1 (2018)

Premiere på Netflix den 25. marts 2020
I en polsk by i starten af 80’erne findes en prostitueret og en ungdomsleder dræbt, men politiets håndtering af sagen gør to journalister mistænksomme.

Læs vores engelske anmeldelse af THE MIRE >

Djævelens mærke (2020)

Premiere på Netflix den 27. marts 2020
Da to søstre åbner en ældgammel bog, som lukker djævelen ind i deres liv, bliver deres eneste redning en besat præst, som slås med sine egne dæmoner.

Læs vores engelske anmeldelse af MARK OF THE DEVIL >

The Decline (2020)

Premiere på Netflix den 27. marts 2020
For at forberede sig på kommende katastrofer deltager familiemanden Alain i et træningsprogram. Gruppen gør sig klar til evt. naturkatastrofer, økonomisk eller socialt sammenbrud, så de gennemgår en række øvelser, som gør dem klar til enhver apokalypse. Men den katastrofe, der venter dem, er slet ikke som de havde forestillet sig. 

Godzilla: King of the Monsters (2019)

Premiere på Netflix den 30. marts 2020
Vi følger den heroiske indsats af det krypto-zoologiske bureau, Monarch, da dets ledelse – og resten af verdens befolkning – står over for en gruppe gigantiske, apokalyptiske monstre, herunder den mægtige Godzilla, der kolliderer med bl.a. Mothra, Rodan og hans ultimative nemesis, den trehovede King Ghidorah. Da disse forhistoriske supermonstre – som indtil nu kun har været kendt som forhistoriske myter – rejser sig fra deres æoner gamle hvilesteder, går de alle efter verdensherredømmet, hvilket ikke efterlader menneskeheden mange chancer for at overleve… 

Læs vores anmeldelse af Godzilla 2 >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.