Vælg Side

Kategori: Nyheder

Vi har fundet de 10 bedste gyserfilm på Netflix lige nu, hvis du ikke lige ved, hvad du skal se i aften – måske du kan finde lidt inspiration i vores liste!

Listen over de 10 bedste gyserfilm på Netflix er i en uvilkårlig rækkefølge, så den er ikke inddelt efter, hvilken gyserfilm der er den allerbedste.

Diverse subgenrer og nicher er godt blandede, så der er både rene gyserfilm og gyserkomedier. Hvad man ser som den bedste gyserfilm, afhænger jo meget af, hvad man lige er i humør til.

Listen er senest opdateret den 1. april 2024.

Incantation – Anmeldelse | Netflix gyserfilm

Incantation (2022)

For seks år siden blev Li Ronan forbandet for at bryde et religiøst tabu. Nu er hun nødt til at beskytte sin datter mod konsekvenserne af sine handlinger.

Fear Street Del 1: 1994 – Netflix anmeldelse

Fear Street Del 1: 1994 (2021)

I kølvandet på en række brutale mord kæmper en teenager og hendes venner mod en ond kraft, der har plaget deres berygtede by i århundreder. Velkommen til Shadyside.

The Perfection - anmeldelse - Netflix

The Perfection (2019)

I denne uforudsigelige horror-thriller vender et cellovidunderbarn tilbage for at mødes med sine tidligere lærere. Men de er betaget af en ny talentfuld elev.

Creep

Creep (2014)

En fotograf hyres til at optage en døende mands sidste testamente på video i en hytte langt ude i skoven. Men den døende har knapt så travlt med at dø, og snart begynder kattens iskolde leg med musen i denne semidokumentariske found footage-gyser, der bruger mediet lige så kreativt som gode gamle ’The Blair Witch Project’.

Konferencen (2023) – Anmeldelse | Netflix gyserkomedie

Konferencen (2023)

En broget gruppe ansatte i den offentlige sektor kæmper ikke kun mod deres egne uenigheder, men også mod en blodtørstig morder på en tilsyneladende uskyldig tur.

Gerald's Game

Gerald's Game (2017)

Gerald’s Game handler om en kvinde, der under en sado-masochistisk sexudfoldelse bliver lænket til sengen med håndjern, da hendes mand pludselig dør. Hun befinder sig nu i en hæslig situation, der vækker minder om et barndomstraume.

His House Netflix gyserfilm anmeldelse

His House (2020)

Mens et ungt flygtningepar fra det krigshærgede Sydsudan forsøger at starte på en frisk i England, plages de af en mørk kraft, der har taget bolig i deres nye hjem.

The Ritual - Netflix

The Ritual (2018)

Fire venner fra college-tiden tager på tur i en skov for at komme væk fra det hele og genfinde hinanden. Men det der begynder som en hyggelig tur, udvikler sig til et regulært mareridt, da de tager en genvej og farer vild. Nogle af dem bliver såret, og de er nu strandet i en kæmpe skov. Mens de prøver at finde ud af skoven, støder de på en forladt hytte. Inde i hytten er der nogle gamle artefakter på væggen og knogler spredt ud over gulvet. De opdager meget snart, at der er noget, der forfølger dem, og det vil ikke lade dem forlade skoven.

The Old Ways – Netflix anmeldelse

The Old Ways (2020)

En journalist besøger sit fødested i Veracruz i forbindelse med en historie om stammekultur, men bliver kidnappet af lokale, som tror, hun er besat af en dæmon.

Home for Rent – Anmeldelse | Netflix gyserfilm

Home for Rent (2023)

Da hendes gode lejere går amok, bliver en udlejer terroriseret af en kult, der tilsyneladende har hvervet hendes mand, og som nu retter blikket mod hendes datter.